MİLAS
Giriş Tarihi : 11-04-2023 04:28

Milas’ta Polis Haftası Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178'inci yıl dönümü Milas’ta düzenlenen törenle kutlandı.

Milas’ta Polis Haftası Kutlandı

Milas Atapark Meydanı’nda düzenlenen törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, gaziler, muhtarlar, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima; Sayın kaymakamım, garnizon komutanım, belediye başkanım, Cumhuriyet Başsavcım: Cennet mekan şehitlerimizin güzide aileleri, başımızın tacı gazilerimiz, kurum müdürlerim, basının güzide temsilcileri, emeklilerimiz, hanımefendiler beyefendiler değerli silah ve mesai arkadaşlarım, Emniyet teşkilatımız 178. Kuruluş yıldönümü kutlama törenine hoşgeldiniz.

Şan ve şerefle dolu 178 Yılını tamamlayan Polis Teşkilatı ilk gün olduğu gibi bugünde halkımızın canını, malını ve namusunu korumak için gece gündüz demeden aralıksız çalışmaya devam etmektedir.

Vâkıf olduğumuz gibi yakın zamanda asrın felaketi olan depremden etkilenen şehirlerimizde ve aynı zamanda ilçemizde göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımıza da bir nebze olsun bu acıyı unutturmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Saygı değer misafirler, proaktif polisliğe önem vermemiz gerektiğini yeni ve gelişen teknolojiye ayak uydurmamız gerektiğinin, her şeyden önemlisi hizmet verdiğimiz halkımızla bir bütün olarak el ele çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Bu bağlamda Ege Bölgesinin ve Muğla'nın güzide ilçesi olan Milas'ımızda da tüm personelimizle saydığımız çerçevede görev yaparak, ilçemizin zaten var olan huzur ve sükûnetini devam ettirmek için 7 gün 24 saat görev başında olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sözlerime son verirken aziz şehitlerimizi minnetle ve dualarla yâd eder, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi şükranla anar, kahramanca görev yapan siz değerli meslektaşlarıma ve kıymetli ailelerinize en içten sevgilerimle sağlık ve esenlikler diler, saygılarımı arz ederim.”ifadelerini kullandı.

AdminAdmin