SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 15:52

Seydikemer Belediyesine Kadın Aday Adayı

Seydikemer Belediyesine Kadın Aday Adayı

 

Mali Müşavir ve Muhasebeci Saliha Güzel, Saadet Partisinden Seydikemer Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Saadet Partisinin bölgedeki aktif siyasetçilerinnden  Seydikemer İlçesinde faaliyet gösteren Mali Müşavir ve Muhasebeci Saliha Güzel, partisinden Seydikemer Belediye Başkan aday adayı oldu.
Saadet Partisi GİK Üyesi ve Antalya Sorumlusu Hasan Güldal, Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, CHP  Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır,DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Zafer Çakar, Demokrat Parti Seydikemer İlçe Başkanı Rasih Yılmaz, İYİ Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Uludağ, Saadet Partisi Ortaca İlçe Başkanı Burak Filiz, Saadet Partisi Köyceğiz İlçe Başkanı Mülazım Eser,Saadet Partisi Menteşe İlçe Başkanı Fatih Salih Mehmet Kocabıyık,İYİ Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı  Harun Sağır, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, bazı mahalle muhtarları ve partililer katıldı.
Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylenmesi ile birlikte başlayan aday adaylığı açıklamasında açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci, Saadet Partisinin Türkiye'deki ikinci köklü siyasi parti olduğunu vurguladı.
Saadet Partisinin kurucusu merhum Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatında bilgiler aktaran İl Başkanı Tümenci, “İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak oln seçimlerle birlikte şahlanışa geçeceğiz. Milli görüş her zaman eşitlikten yanadır. Bugün ülkemizde ne yazık ki bir haramilik düzeni var. Biz bu harami düzenini işletenlere değil, bu düzene karşıyız. Biz belediye başkanının yemesi tarafında değil, yediren tarafta olması yanındayız” dedi. 
Saadet Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Aziz Güzel ise, “Seydikemer İlçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yaşanacak seçimleri kesinlikle alacağız. Halkımızın her daim yanında olacağız” ifadelerinde bulundu. 
Doğup büyüdüğü topraklara ve o güzel şehrin insanlarına hizmetkarlık etmek adına Seydikemer Belediye Başkanlığı için Saadet Partisinden aday adayı olduğunu açıklayan Mali Müşavir ve Muhasebeci Saliha Güzel,”Saadet Partisi Türkiye'nin ne sağ görüşünde, nede sol görüşündedir. Biz Saadet Partisi olarak Türkiye siyasetinin tam ortasındayız. Dünyanın göz bebeği Türkiye olduğu kadar, Türkiye'nin de gözbebeği Seydikemer'dir. Bilindiği üzere Seydikemer İlçemiz 10 yıl önce ilçe statüsüne girdi. Ne yazık ki güzel ilçemiz hiç bir zaman istediğini bulamadı. 10 yıldan bu yana ikitdar tarafından yönetilen Seydikemerimize verilen sözler bir türlü yerine getirilmemiştir. Seçim zamanı gelince çok güzel vaatler veriyorlar. Fakat o vaatleri yerine getirmiyorlar. İnşallah biz Seydikemer İlçemizde iktidara gelince ne söylediysek hepsini yerine geireceğiz. Güzel ilçemiz Seydikemeri yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin