SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 15-02-2024 17:02

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ANTALYA’YI ZOR GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ANTALYA’YI ZOR GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK”

 

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ANTALYA'DA SEL FELAKETİNE YARDIM ETTİ

Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi, belediye ekiplerini göndererek bölgedeki çalışmalara katıldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri su tahliye işlemlerine yardımcı oldu.

Antalya'da 12 Şubat akşamı başlayıp gece ve ertesi gün etkisini sürdüren sağanak yağış Antalya'da çok sayıda ev, iş yeri ve aracı sular altında bırakmıştı. Kentte yağmur suların bastığı bölgelerde su tahliye işlemleri sürüyor. Antalya'da yaşanan sel afetinin ardından Seydikemer Belediyesi de harekete geçti. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatı doğrultusunda Antalya'nın Kepez İlçesine belediyenin ekipleri gönderildi. Seydikemer Belediyesi ekipleri bölgedeki çalışmalara katıldı. Ev ve iş yerlerindeki su tahliyelerinde canla başla çalışan Seydikemer Belediyesi ekiplerinin bölgedeki su tahliyesi tamamlanıncaya kadar Antalya'da kalacağı bildirildi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “YARDIM ELİ UZATIYORUZ”

Başkan Akdenizli, Antalya’da yaşanan sel felaketini büyük bir üzüntüyle takip ettiklerini dile getirerek; “Komşu ilimiz olan Antalya’da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Seydikemer Belediyesi olarak nerede olursa olsun zor zamanlar yaşayan vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyoruz. Antalya’yı de bu zor zamanlarında yalnız bırakmadık. Belediye Ekiplerimiz şu an afet bölgesinde. Su tahliye çalışmalarını sürdürüyorlar. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin.

AdminAdmin