FETHİYE
Giriş Tarihi : 12-09-2023 17:55

Kaymakam Ertaş Görevine Başladı

Kaymakam Ertaş Görevine Başladı

Kaymakam Ertaş Görevine Başladı

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Fethiye Kaymakamlığı'na atanan İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye’de çiçeklerle karşılandı.
Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ın Balıkesir Vali Yardımcılığına atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığına İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş atandı. Ertaş, Fethiye’deki görevine başlarken Kaymakamlık binası girişinde çiçeklerle karşılandı. Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, hemen Fethiye’deki daire amirleri ile bir toplantı yaparken burada yaptığı konuşma da,” Prensibim şudur, aile ortamında çalışmayı severim fakat disiplini severim. Önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde güzel işler yapmak.” İfadelerinde bulundu.

Fethiye Kaymakamlığına atanan İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye’de çiçeklerle karşılandı. Kaymakam Ertaş, Fethiye Kaymakamlık binası önünde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, Sahil Güvenlik Komutanı Burak Akanpınar, daire amirleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız tarafından bir buket çiçek sunulan Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş Kaymakamlık binası önünde daire amirleri ile beraber toplu fotoğraf da çektirdi. Fethiye’nin yeni kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş daha sonra Kaymakamlık makamına geçerek toplantı salonunda daire amirleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

DİSİPLİNİ SEVERİM

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş daire amirleri ile tanışma gerçekleştirdikten sonra toplantıda yaptığı konuşmada, “ Bugün itibariyle göreve başlamış bulunuyorum. Ben 27 yıldır kaymakamım en son Ataşehir’de 5 yıl kaymakamlık yaptım. İstanbul bizim için kadim bir şehir. Çok tecrübe kazandık. Çok hareketli bir şehir. Daha sonra da tatil yöremiz, meşhur ilçemize atanmış bulunuyorum. Prensibim şudur Aile ortamında çalışmayı severim fakat disiplini severim. Önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde güzel işler yapmak. İnsanlarla çok güzel işler yapmak. Fakirlerin, garibanın yanında olmak. Bizim için en önemli işlerin başında. Halkımızla iç içe olacağız. Hiç ummadıkları zaman onların dertleri ile dertleneceğiz. Bizim mesleğimiz zaten budur. En büyük görevimiz emniyet ve huzuru sağlamak. Burada tabi emniyet ve huzuru ile ilgili çalışmalar yapacağız. Diğer kurumlarla da işbirliği içerisinde olacağız. Karşılıklı sevgi ve saygı içinde olmalıyız. Hep birlikte iri, diri olalım. “ifadelerini kullandı.

İsmail Hakkı Ertaş Kimdir?

Evli ve iki çocuk babası olan İsmail Hakkı Ertaş, 1971 yılında Kastamonu'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu'da tamamladıktan sonra 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü 1993 yılında bitirdi. 1996 yılının Aralık ayında İçişleri Bakanlığı'nda Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Kastamonu'da il stajını, Ankara'da merkez stajını, İnebolu'da Kaymakam Refikliği stajını, Nevşehir'de teftiş stajını ve Folkestone (İngiltere) yurtdışı stajını bitirdi. İngiltere'den döndükten sonra Eskişehir'in Beylikova ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Vekalet görevini takiben Milli Güvenlik Akademisini 46. dönem müdavimi olarak tamamladı. Bu arada Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde lisansüstü eğitimini bitirdi. Daha sonra sırasıyla, Sivas İmranlı, Adıyaman Tut, Bingöl Genç , Balıkesir İvrindi, Adana Yumurtalık, İstanbul Ataşehir ilçelerinde kaymakamlık ve Adana ilinde Vali yardımcılığı yaptı. 2023/338 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Fethiye Kaymakamlığı görevine atandı.

AdminAdmin