FUTBOL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:29

Fethiyespor da Moraller Bozuk

Fethiyespor da Moraller Bozuk

TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde uzatma dakikalarının son saniyesinde rakibin kazandığı penaltı atışı ile haftayı 3 puan kaybıyla geçerken, camiada kaybedilen 3 puanın üzüntüsü yaşanıyor.
Lacivert Beyazlılar teknik direktör Erhan Altın’ın ayrılıp, Taner Gülleri ile yoluna devam etmesi ile birlikte Uşakspor’u deplasmanda 2-0, İskenderunspor’u kendi evinde 4-3,  68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerken, evinde Düzce Cam Düzcespor’la 2-2 berabere kalarak son 4 maçta 10 puan toplamıştı. Puanını 17’ye yükselten ve ligde 7.sıraya çıkan Fethiyespor, Belediye Derincespor’a evinde 2-1 yenilip, 3 puan kaybedince bu kez ligde 8.sıraya gerileyip 17 puanda kaldı. Fethiyespor, ligin 13.haftasında 30 puanla namağlup lider Amed Sportif Faaliyetler deplasmanı için hazırlıklara başlıyor. Fethiyespor’un 6 hafta sonra evinde yenilip, 3 puan kaybetmesi üzerine teknik direktör Taner Gülleri, kaçırılan penaltının kırılma noktası olduğunu açıklarken, Belediye Derincespor teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, ”Son dakika golü ile kazanmak çok güzel.” ifadelerinde bulundu.
Fethiyespor, evinde Belediye Derincespor’a çarpıldı. Lacivert-Beyazlılar, büyük bir bölümü şiddetli yağış altında oynanan karşılaşmada Ramazan Çevik’in golü ile 1-0 öne geçip, ilk yarıyı önde kapattı. 49.dakikada penaltı kazanan Fethiyespor, kaptan Murat Yılmaz’ın ayağından bu vuruşu kaçırınca konuk ekip, Ünal Emre’nin golü ile eşitliği yakaladı. Uzatma dakikalarının son saniyesinde konuk ekibin kazandığı penaltı atışını tecrübeli kaptan Mehmet Akyüz gole çevirince Lacivert-Beyazlılar da hem seri sona ererken, hem de önemli bir 3 puanı kaybetti. Fethiyespor, şimdi deplasmanda  yenilgisiz 12 maçta 30 puan toplayan ve lider olan Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başlıyor.
“MAÇIN SONU BÖYLE OLMAMALIYDI”
Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın sonu böyle olmamalıydı. Murat’ın penaltısı kırılma noktası oldu.” İfadelerinde bulundu. Gülleri,” Hafta içi Derince'yi çalışmıştık. İlk yarı ve ikinci yarıdaki oyundan dolayı oyuncularımdan memnunum. Şok bir golle Derincespor beraberliği yakaladı. Son dakikadaki penaltı golüyle de galibiyeti aldılar. Bütün çalışmalarımız galibiyet üzerineydi. Ama maalesef bunu gerçekleştiremedik. Hatalarımızı hafta içi maçı tekrar izleyip önlemini alacağız. Çok önemli ve serinin devamı için kazanmamız gereken bir maçtı. Mücadele anlamında tekrardan söyleyeyim oyuncularımdan memnunum. Sonu böyle olmamalıydı. 1-0'ken penaltı kaçırıp 1-2 mağlup olmamalıydık. Bir an önce düzelip, yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Murat’ın penaltısı kırılma noktası oldu. Futbolda böyle şeyler olur. Murat’ın canı sağ olsun. Murat penaltıyı atsa büyük ihtimalle maçı biz alacaktık. 3 fark bile olabilirdi. Çok pozisyona giren bir takımız. Hatalardan ders çıkarmak daha önemli. “ dedi.
“İĞNE İLE OYNUYOR”
Kaptan Selçuk’un oyundan erken alınması konusunda sorulan bir soruyu teknik direktör Taner Gülleri,” Selçuk yine dizinden dolayı iğne ile maça çıktı. Antrenmana da iğne olup çıkıyor. Oda inşallah en yakın zamanda tedavisini tamamlar.” İfadelerinde bulundu.
“LİDERE KARŞI OYNAYACAĞIZ”
Teknik direktör Gülleri bu hafta deplasmanda lider takıma karşı oynayacaklarını belirterek, “Amed deplasmanı çok önemli. Lider bir takım. Bizim için rakip önemli değil. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. İnşallah Deplasmandan da 3 puanla döneceğiz.” şeklinde konuştu. 
“SON DAKİKA GOLÜ İLE GALİBİYET ÇOK GÜZEL”
Belediye Derincespor teknik direktörü Turhan Sofuoğlu ise maç sonrası yaptığı açıklamada, ”Son dakika golü ile galibiyet çok güzel.” ifadelerinde bulundu. Sofuoğlu, “Son dakika galibiyeti kadar güzel bir şey yok. Çok güzel bir atmosferde karşılandık. Berabere giden bir maçta 3 puan almak bizim içinde önemliydi. İki takımı da tebrik ederim. Güzel bir oyun sergilediler. İlk yarı 3 pozisyon yakaladık ama golümüz olmadı. İkinci yarı bulduğumuz gol ve penaltıyla maçı kazandık. Kalecimiz penaltı kurtarınca oyuncularımız ateşlendi.” diye konuştu.

AdminAdmin