MİLAS
Giriş Tarihi : 25-04-2023 14:07

Yakup Otgöz’e Milas Esnafından Yoğun İlgi

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakup Otgöz, Milas ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Milas AK Parti ilçe Başkanı Emin Çelik ve partililer de ziyarette hazır bulundu. Otgöz, çarşı esnafını ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.

Yakup Otgöz’e Milas Esnafından Yoğun İlgi

Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Otgöz, Milas'ta yaşanan sorunlari" class="taglink" title="sorunları Haberleri">sorunları ve yapılması planlanan projeleri anlattı. Esnafların ilgisi oldukça yoğundu ve birçok soru soruldu. Otgöz, esnafların talep ve önerilerini de dinleyerek notlar aldı.

Ziyaret sırasında Yakup Otgöz, esnafların güncel sorunlarına da çözüm önerileri sundu. Milas ilçesinin sorunlarını iyi analiz edip, her türlü sorunun üstesinden geleceklerini ifade etti.

AK Parti Milas ilçe Başkanı Emin Çelik de ziyaret sırasında esnafın yoğun ilgisi karşısında mutlu olduklarını belirterek, "Esnafımızla her zaman bir aradayız ve onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Yakup Otgöz, Milas'ın sorunlarını iyi analiz edip, çözüm odaklı projelerle Milas'ı daha da güzelleştirmek için çalışacak" dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Yakup Otgöz de ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Milas, tarihi ve kültürel değerleriyle önemli bir ilçemiz. Bizler Milas'ı daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Esnaflarımızın, halkımızın talepleri doğrultusunda hareket ederek Milas'ı daha da güzelleştireceğiz" diye konuştu.

AdminAdmin