SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 17:59   Güncelleme : 28-02-2024 21:05

SEYDİKEMER “AKDENİZLİ” DİYOR!

SEYDİKEMER “AKDENİZLİ” DİYOR!


Mahalli idareler seçimlerine yönelik saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnafları ziyaret edip, vatandaşların evine misafir oldu. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Akdenizli’ye vatandaşlar, destek mesajları verdiler. 
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri kapsamın Akdenizli, mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor. Ziyaretlerde Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile Cumhur İttifakı Teşkilatı Üyeleri eşil etti.
Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine misafir olan Akdenizli vatandaşlarla hem sohbet etti hem de projelerini anlattı. Esnafları da dükkanlarında ziyaret eden Başkan Akdenizli, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Akdenizli, vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaretler sırasında 7’den 70’e herkesin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli’ye vatandaşlar destek sözü verdi.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Akdenizli; “Seydikemer’imizin yüzlü esnafları ve vatandaşlarımızla kucaklaştık. Bize olan güvenleri çalışma azmimizi daha da perçinliyor. 31 Mart seçimlerinden sonra inşallah vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Seydikemer’e yakışan, Gerçek Belediyeciliği sürdüreceğiz. Ali Başkanımla, Mehmet Başkanımla, Zeynep Başkanım ve Ramazan Sıtkı Başkanımla, Cumhur İttifakına gönül vermiş dostlarımızla azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin