FETHİYE
Giriş Tarihi : 20-02-2024 23:20   Güncelleme : 21-02-2024 13:49

SAATCI, MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

SAATCI, MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU


SAATCI, "BU MECLİS LİSTESİ İLE TÜRKİYE EBRUSU OLUŞTURDUK"

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sundukları meclis üyesi listesi ile Türkiye'ye örnek olacak bir ebru oluşturduklarını açıkladı. Saatcı,  Meclis listesinde farklı ekonomik, sosyal ve siyasi anlamda farklı renklere yer verdiklerini kaydetti.
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, YSK'ya isimleri verilen meclis üyesi adayları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Deniz Atı Restoranda gerçekleştirilen yemek programına meclis üyesi adayları eşleri ile birlikte katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan ve tek tek onlarla tokalaşan Saatcı'ya daha önce görev yaptığı mesai arkadaşları ve partililer eşlik etti. Türk'ün töresinde hayırlı işlere yemekle başlama adeti olduğunu hatırlatan Saatcı, kendilerinin de bu töreyi sürdürmek istediklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti. "Biz de bugün ilçe seçim kuruluna bütün partiler gibi meclis listelerimizi verdik. Bu akşam da bu güzel işe meclis üyesi arkadaşlarımızla soframızı paylaştık" diyen Saatcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Burada arkadaşlarımız arasında ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda Türkiye'de ne kadar katman varsa hepsi buradaydı. Bu çok hoşuma gitti. Biz burada bir ebru tablosu oluşturduk. Türkiye ebrusu oluşturduk. Aslında Türkiye'nin buna ihtiyacı var. İnşallah bu birlikteliği 1 Nisan'da taçlandırdıktan sonra inanıyorum ki Türkiye'ye örnek teşkil edecek. İnşallah herşey Fethiyemiz için güzel olsun. Herkesin Fethiyemiz için yapabileceği birşeyler vardır." 

AdminAdmin