MİLAS
Giriş Tarihi : 26-04-2023 15:51

Metin Ergun: ‘’Daima Milas’tayım ve Yanınızdayım’’

Metin Ergun Milas ziyaretinde İYİ Parti'nin halka yakın ve çözüm odaklı yaklaşımını yansıtmak için daima sahalarda ve sokaklarda sizlerin yanınızdayız dedi.

Metin Ergun: ‘’Daima Milas’tayım ve Yanınızdayım’’

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun Milas ilçe başkanı Av. Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya gelmek ve Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi için çalışmaya ve vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz dedi.

İYİ Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan Metin Ergun, bu nedenle Milas'taki ziyaretlerinde, öncelikle yerel yönetimler ve Milas halkı için önemli olan konuları ele aldığı gözlemleniyor.

Salı Pazarı ve Kadıağa Caddesi'nde gerçekleştirilen ziyaretlerde, Metin Ergun ve İYİ Parti heyeti, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunmuşlardır. Ayrıca önümüzdeki seçimlerin önemine vurgu yaparak, Millet İttifakı'nın ülkemizi hak ettiği yere getireceği mesajını vermişlerdir.

Metin Ergun, daha önce 27. ve 28. dönemlerde Muğla Milletvekili olarak görev yaptığını ve bu deneyimiyle Milas halkına, yerel yönetimler ve ülke genelindeki konular hakkında fikirlerini paylaşarak İYİ Parti'nin projelerini aktardı.

AdminAdmin