FUTBOL
Giriş Tarihi : 07-12-2023 09:42

FETHİYESPOR DEPLASMAN MAĞLUBİYETİNİ TELAFİ ETMEK İSTİYOR

FETHİYESPOR DEPLASMAN MAĞLUBİYETİNİ TELAFİ ETMEK İSTİYOR

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda aldığı 3-0’lık mağlubiyeti, evinde oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçıyla telafi etmek istiyor.
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyerek, “evimizde maçı kayıpsız atlatıp 3 puanı almamız gerekiyor” dedi. 
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 16.Hafta karşılaşmasında Isparta 32'ye konuk olan Fethiyespor, 3-0’lık mağlubiyetle 19 puana düşerek, ligde 10.sıraya geriledi.  Mücadelenin ardından 2 gün izin kullanan lacivert beyazlılar, bugün yaptığı antrenman ile birlikte Pazartesi günü oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, antrenmanda yaptığı açıklamada, “Isparta maçının sonucu hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Deplasmanda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin” dedi.
“Rakibimize Teslim Olduk”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Isparta maçının sonucu hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Deplasmanda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. İlk yarıda birinci dakikada Nurettin'in bir pozisyonu var ve ilk yarının son dakikalarında stoper Burak'ın bir pozisyonu var. Nurettin değerlendirseydi birinci dakikada öne geçme ihtimalimiz vardı, ilk yarının son dakikalarında da 1-1 yapma şansımız vardı. 9 tane duran top kullanmışız, 5 tane korner atmışız ama hiçbir varlık gösteremedik. Mücadele anlamında çok eksiğimiz oldu. Bize yakışmayacak bir oyun sergiledik. Fethiyespor bu değil. Oyuncularıma da söyledim, siz 3 maç kazandınız ve çok iyi takımları yendik. Bu böyle olmamalıydı. Kaybedebiliriz, olabilir ama ilk defa rakibimize teslim olduk. Bugüne kadar Amed dahil hiç kimseye teslim olmamıştık ama bu maç hem mücadele anlamında hem oyun anlamında teslim olduk. Maçı izledim hatalarımız çok. Bir an önce bu hataları asgariye indirip iyi mücadele edip iyi konsantre olup maç kazanmamız lazım” dedi. 
“Futbolcularıma Güveniyorum”
Teknik Direktör Taner Gülleri, “Bizim için rakip aşağıda olmuş yukarıda olmuş hiç önemli değil. Her maça biz kazanmak için çıkıyoruz. Lider Amedspor için de aynı şeyi söyledik, küme hattındaki Arnavutköy için de aynı şeyi söylüyoruz. Rakibimiz evet 18. ve aşağı sırada ama bizim için çok ciddi bir rakip. İyi hazırlanıp bu maçı kayıpsız atlatıp 3 puanı almamız gerekiyor. Konum itibariyle 10.sıradayız, aşağı ile 5 puan ve yukarısı ile de 4 puan farkımız var. Hem geçen haftayı hem de bu haftayı kayıpsız geçsek play off hattında olacaktır. Isparta maçını geride bırakıp Arnavutköy'e odaklanacağız. İyi çalışıp iyi konsantre olup kazanmak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum” diye konuştu.
“Her Zaman Bizim İçin 12. Adam İtici Güç”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Arnavutköy maçının pazartesi olması biraz bizi etkiledi. Maç öğlen 14.00’da oynanacak. Fethiyespor sevdalılarının bu maça geleceğini düşünüyorum. Öğrencileri işin içine katabiliriz, başkanımızın öyle bir düşüncesi var. Eğer öğrencileri katarsak her zaman bizim için 12.adam itici güç. Öğrenciler ve taraftarlarımızla inşallah kazanırız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin