SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 14:10

Meral Akşener: Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane

Meral Akşener: Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane

 

Meral Akşener İYİ Parti Grup Toplantısı'nda CHP'nin İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri'nin billboard yasağına tepki gösterdi. Eskişehir'de yaptığı konuşmayı gündeme getirerek Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Akşener, "Sizden 1 kuruş istedim mi" dedi.

 

Meral Akşener: Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane

 

“Bizi engellemeye çalışan Saraçhane”

Meral Akşener partisinin grup toplantısında: “Bugüne kadar, karşımıza; nice engeller, iftiralar, yalanlar çıktı. Türlü baskılarla, tehditlerle, linçlerle mücadele ettik. Defalarca durdurulmak, sindirilmek, susturulmak istendik. Hepsini, teker teker aştık. Durmadık, yılmadık, yorulmadık ve rabbime şükürler olsun bugünlere geldik. Yolumuza, çöp kamyonları dizdiler sokaklarda yürüdük! Elektriklerimizi kestiler ışıksız salonlarda buluştuk! Sesimizi kısmak istediler megafonla konuştuk! Hatta yeri geldi sırf birilerinin tekerine, çomak sokuyoruz diye; sahipsiz kurşunlarla karşılaştık. Ve nitekim, bugün de önümüzde, yeni bir engel var. Bugün de; birileri istiyor ki; bilboardsız, seçim kampanyası yapalım! Ama bu defa, öncekilerden farklı ve ilginç olarak; önümüze bu engeli çıkartan iktidar değil, ana muhalefet. Bizi sansürlemek isteyen; saray değil belediye! Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane! Yaa, ne kadar da ilginç değil mi?” diye konuştu.

“Eşbaşkanlık deyince alınıyorlar, kızıyorlar”

“Afişleri fotoğrafları çekilmiş, sonra da şirkete ‘İstanbul’dan bir telefon gelmiş, bunları asmayacaksınız, biraz yumuşatın’ diye. Üstelik Ankara ve İzmir’de de asılmayacakmış. Sonra da eşbaşkanlık deyince alınıyorlar, kızıyorlar. Referandum sürecinde kiraladığımız salonları hatırlayın, partimizin kuruluş lansmanı için kiraladığımız ünlü oteli, genel merkezimiz için bina aradığımız zamanları hatırlayın.”

Kılıçdaroğlu’na ve Özel’e seslendi: Buna cevap vermek zorundasınız

Akşener, Kılıçdaroğlu ve Özel’e “Özgür Özel Eskişehir’de ilginç bir konuşma yaptı. Bizimle ilgili imanın ötesine geçen, AK Parti ile tuhaf bazı alışverişlerimiz olabildiğini ifade eden bir konuşma yaptı. Ağır bir iftirada bulundu. Buradan Sayın Özel’e sesleniyorum: Siz bilmeyebilirsiniz 2017’de biz hayır oyu kullanmak üzere kampanya yaptık. Eski genel başkanımız Kılıçdaroğlu’na gidin sorun, CHP bize 1 liralık yardım yapmış mı? Cevabı hayır. Patimizi kurduğumuzda Kılıçdaroğlu bize 1 lira para yardımı yapmış mı? Sayın Kılıçdaroğlu buna cevap vermek zorundasınız. Herkes haddini bilecek.” diyerek seslendi.

AdminAdmin