MİLAS
Giriş Tarihi : 09-02-2024 16:20

Milas Belediyesi İstişare Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Milas Belediyesi İstişare Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı


Milas Belediyesi ile  Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinasyonuyla Milas’ta yaşanan sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Milas’ta uygulamada birlikteliğin sağlanması, karşılıklı görüş alışverişi ve bilgilendirme amaçlı Milas Belediyesi ile Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün teknik heyetinin katıldığı istişare toplantısı düzenlendi. 
Milas Belediye Başkan Yardımcısı Ece Gülen Ozan, İmar ve Şehircilik Müdürü Tolga Ay, Temizlik İşleri Müdürü Sinem Kılıç, Milas Belediyesi teknik personeli, Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Yusuf Sarıkaya ve Adem Konuk, İmar ve Planlama Şube Müdürü Melike Özer, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Havser Ertem Vaizoğullar, Yapı Denetimi Şube Müdürü Özcan Karaca, Yerel Yönetimler Şube Müdürü Pınar Çakır ve Milas Milli Emlak Müdürü Turgay Yalçın’ın katılımıyla 8 Şubat Perşembe günü  gerçekleşen toplantıda gündeme ilişkin yaşanan sorunlar ele alındı.

Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü İmar ve Planlama, Tabiat Varlıklarını Koruma, Yapı Denetimi, ÇED ve Çevre İzinleri ile Çevre Yönetimi ve Denetimi Şubelerinde yürütülmekte olan iş ve işlemler ile 3194 sayılı İmar Kanunu, İmar Kanunu’nun Geçici 16. Maddesi (İmar Barışı), 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun, 2872 sayılı Çevre Kanunu ve ilgili Yönetmelikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

AdminAdmin