ORTACA
Giriş Tarihi : 19-08-2023 10:06

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MUHALAFET, ALTILI DEĞİL ONALTILI MASA DA KURSA, YİNE NAL TOPLAYACAKTIR

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MUHALAFET, ALTILI DEĞİL ONALTILI MASA DA KURSA, YİNE NAL TOPLAYACAKTIR

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MUHALAFET, ALTILI DEĞİL ONALTILI MASA DA KURSA,  YİNE NAL TOPLAYACAKTIR

Biz sahada muhtarlarımızla, hemşerilerimizle buluşup, geleceğimizi planlarken,  muhalefet partileri halen seçim yenilgisini üzerinden atamadı. Muhalefeti, kendi çekişmeleri ile baş başa bırakıyoruz.

 


AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında, Ortaca’da  sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve hemşerileri ile buluştu. Esnaf ziyareti yaptı,  pazarcılara hayırlı işler diledi.

 


Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve teşkilat mensupları ile Ortaca’da yoğun bir programa imza attı.

 


Ortaca’da; Ekşiliyurt, Eskiköy, Tepearası mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlarla toplantı yapan Milletvekili Otgöz, mahalle sakinlerinin de taleplerini dinledi. Mahallelere yapılacak hizmetleri tek tek not aldı ve acil olan konular için ilgili kurumları aradı.

 


Ortaca pazaryerini ve bölge esnafını da ziyaret eden Milletvekili Otgöz, kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti. Yerel seçimlerde de aynı desteğin devam edeceğine inandığını belirtti.

 


Milletvekili Yakup Otgöz, Ortaca programlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi görev yetki ve sorumluklarını hakkıyla yerine getirmemektedir.

 


Ortaca’lı hemşerilerimiz genel olarak Cumhurbaşkanımızdan ve AK Parti’li Belediyelerden memnunlar. Eksik gördükleri bazı konularda da ufak dokunuşlarla çözüm buluyoruz. Ama sahada görüyoruz ki, Muğla Büyükşehir Belediyesi görev yetki ve sorumluklarını hakkıyla yerine getirmemektedir. Büyük Şehir Yasası, Muğla Büyük Şehir Belediyesi’ne büyük yetkiler vermektedir.

 


Devasa bir bütçeye sahip olan Muğla Büyük Şehir Belediyesi, bu bütçe ile 13 ilçemize de yatırım da hizmet de götürebilir. Ancak, bu bütçe verimli kullanılmamakta, yatırıma dönüşmemektedir.
Biz sahada hemşerilerimizle toplantılar yaparken,  Muhalefet partileri, değişim, dönüşüm, yenileşme kavgaları yapmakta kısır çekişmelerle günlerini gün etmektedir.

 


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 22 yıldır girdiğimiz tüm seçimleri açık ara kazandığımız gibi yerel seçimlerden de başarı ile çıkacağız.

 


Muhalefet, değil altılı masa on altılı masa kursa da yine hüsrana uğrayacak, yine nal toplayacaktır.


Kazanacak aday arayan ve sonunda her girdiği seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bulan ve şimdi de kaset savaşları ile genel başkan devirmeye çalışan bir partiden milletimize hayır gelir mi?
Birbirinden tutarsız vaatlerle halkımızı kandıracağını zanneden CHP, elindeki Belediyelerde bu vaatlerini yapsa ya. Ama ne gezer. En azından Muğla’mızda bu vaatlerini yerine getirmelerini beklemek hakkımızdır.
Özellikle, imar planı yapmayan ve yapılmasına da engel çıkaran Muğla Büyük Şehir Belediyesi, Muğla’mızın önünü tıkamakta, adeta hemşerilerimizi cezalandırmaktadır.

 


Turizmimizin gözbebeği olan Bodrum başta olmak üzere Marmaris’in birçok köylerinde hemşerilerimizi bir yudum suya muhtaç hale getiren, akmayan suyu diğer şehirlerimize göre daha pahalıya satan Muğla Büyük Şehir Belediyesi’ne halkımız seçimlerde öyle bir Osmanlı tokadı atacaktır ki, sesi Ankara’da yankılanacaktır.
İnanıyorum ki; 3’den 7’ye çıkardığımız İlçe Belediye başkanlıklarını artıracak ve Muğla Büyük Şehir Belediyesi’ni AK Belediyecilik ile buluşturacağız. Hemşerilerimizi hak ettiği yatırım ve hizmete kavuşturacağız.

AdminAdmin