MARMARİS
Giriş Tarihi : 30-08-2023 14:09

MARMARİS TUĞBA YURT’LA ZAFER COŞKUSU YAŞAYACAK

MARMARİS TUĞBA YURT’LA ZAFER COŞKUSU YAŞAYACAK

MARMARİS TUĞBA YURT’LA ZAFER COŞKUSU YAŞAYACAK

  Ünlü Pop Müzik sanatçısı Tuğba Yurt; Marmaris Belediyesince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Atatürk Meydanında sahne alacak.

 Marmaris Belediyesinden verilen bilgiye göre; Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan büyük zaferin 101. yıl dönümü Marmaris’te coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, milli bayramların değerinin ve öneminin son dönemde daha da arttığını ifade ederek “101 yıl önce bu topraklarda tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazıldı. 30 Ağustos; Türk ulusunun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Eşsiz zaferin 101. yılına ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

  30 Ağustos Çarşamba günü sabah 09.30 çelenk koyma törenin ardından 10.00’da Kaymakamlık makamında tebrikat töreni yapılacak. Saat 10.30’da da Atatürk Meydanı’nda okulların gösterileri olacak.Saat 21.00’de Ketenci Otel önünde başlayacak fener alayının ardından pop müziğin sevilen ismi Tuğba Yurt 21.30’da Atatürk Meydanı’nda bir konser verecek.

AdminAdmin