GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2023 10:08

TİMBİR ve BHA’dan Kızılay’a ziyaret

TİMBİR ve BHA’dan Kızılay’a ziyaret

TİMBİR ve BHA’dan Kızılay’a ziyaret

Türk İnternet Haberleri">Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı (BHA) heyeti, Ankara'da Kızılay Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararnameyle resmen kurulan, 81 il ve 20 ülkede ve binden fazla üyesiyle faaliyetlerini sürdüren Türk İnternet Medya Birliği heyeti, Kızılay Toplum İlişkileri yönetimi ile bir araya geldi. Kızılay genel merkezinde gerçekleşen görüşmede, TİMBİR Genel Başkan Vekili Avukat Cüneyd Altıparmak, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar, BHA Proje ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ali Bulur ve BHA Kurumsal İletişim Müdürü Saime Halaç’ı, Kızılay Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi ve Kızılay Kurumsal İletişim Direktörü İldar Özdemir karşıladı.

Görüşmede TİMBİR Genel Başkan Vekili Avukat Cüneyd Altıparmak internet medyası alanında yürüttükleri proje ve çalışmaları anlattı.

Kızılay Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi de kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Kızılay’ın kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim ve gençlik alanlarında faaliyetler yürüttüğünü anlattı.  

İzgi sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmayı da arzu ettiklerini sözlerine ekledi.  Görüşmede karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. 

AdminAdmin