SPOR
Giriş Tarihi : 10-07-2023 03:03

ZİRVESPORDAN BİR SEZONDA SEKİZ KUPA

ZİRVESPORDAN BİR SEZONDA SEKİZ KUPA

ZİRVESPORDAN BİR SEZONDA SEKİZ KUPA

Haziran ayında sona eren 2022-2023 voleybol sezonunda farklı kategorilerde yarışan Eczacıbaşı Zirvespor Klübü sporcuları üstün başarı elde etti. Voleybol branşında başarılarıyla adından söz ettiren Eczacıbaşı Zirvespor Kulübü 2022-2023 sezonunda toplamda sekiz farklı kategoride kupa kaldırarak bir rekora imza attı.

 

 

  Eczacıbaşı Zirvespor Klübü altyapı takımlarından Küçük Kızlar, Gelişim Ligi Küçük Kızlar ve Gelişim Ligi Midi Kızlar (B Takımı) kategorilerinde il birincisi olan sporcular, birincilik kupalarını Fethiye’ye kazandırdı. Ayrıca Gençler, Midi Kızlar, Gelişim Ligi Yıldız Kızlar ve Gelişim Ligi Midi Kızlar (A Takımı) kategorilerinde yarışan sporcular sezonu il ikincisi olarak tamamladılar.

 

  Profesyonel ligde ise Lokman Hekim Zirvespor Klübü Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Playoff karşılaşmalarında sezonu ikinci olarak bitirmişti.

 

 

  Zirvespor Klübü Baş antrenörü Ali Elmadibi genç sporcuları başarılarından ötürü tebrik etti. Ali Elmadibi; bir sezon boyunca haftada 4’e varan sıkı antrenmanlar, etkin programlar ve disiplinin sonucunda kupaların geldiğini belirtti. Elmadibi; ‘İlçemizi bu sezon her arenada, farklı kategorilerde oldukça iyi temsil ettik. Sezon başında hedeflediğimiz yere geldik, hatta üzerine çıktık. Zirvespor kulübü olarak profesyonel ligin yanı sıra tüm altyapı gruplarımızla önemli  başarılar elde ettik. Kazanılan her bir kupada sporcularımızın alın teri, antrenör kadromuzun emekleri ve ailelerimizin özverili işbirlikleri mevcut. Voleybol sporu gelişmekte olan gençler için oldukça önemli bir spor dalı fiziksel gelişime önemli katkılarının yanı sıra beden koordinasyonu, doğru duruş tekniklerini ve nefes kontrolünü beraberinde getiriyor. Sosyal açıdan ise sorumluluk, takım çalışması, zaman yönetimi ve birlikte hareket etme kavramlarının oturmasına katkı sağlıyor. Yani faydası saymakla bitmiyor. Bizim de amacımız genç sporcularımızla altyapısı güçlü bir voleybol kültürünü Fethiye’de sürdürülebilir kılmak. Gençlerimizi başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyorum.’ dedi.

 

AdminAdmin