MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-07-2023 16:33

AK Partili Vekillerden Muğla’ya, Yeni Projeler

AK Partili Vekillerden Muğla’ya, Yeni Projeler

AK Partili Vekillerden Muğla’ya, Yeni Projeler

AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşerek Muğla için hazırladıkları projeleri birlikte masaya yatırdılar.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, Muğla ve ilçelerine yapılacak yatırımlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı. 

AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, özellikle turizm sezonunda önemli bir sorun olan "Muğla - Denizli - Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak" düzenlemesi için yeni bir proje hazırlanması konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan destek istedi. Görüşmede bir diğer konu ise Seydikemer-Kalkan yolu ile Seydikemer - Söğüt bölünmüş yol çalışmasının ve Karabel Tüneli inşaatının hızlandırılması oldu. Yatağan Devlet Hastanesi mevkiinde yonca kavşak yapılması, Ortaca'da 1.180 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki İstiklal Caddesinin sıcak asfalt kaplanması, Ortaca Devlet Hastanesi kavşağının düzenlenmesi konuları da görüşüldü.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile de görüşen Milletvekilleri Mete ve Otgöz Muğla'ya yapılacak yatırımların takipçisi olacaklarını kaydetti.

AdminAdmin