FETHİYE
Giriş Tarihi : 23-08-2023 13:02

Fethiye Devlet Hastanesi Okullar Bölgesine Yapılacak

Fethiye Devlet Hastanesi Okullar Bölgesine Yapılacak

Fethiye Devlet Hastanesi Okullar Bölgesine Yapılacak

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer–Söğüt karayolunun yapılması için sürekli görüşmeler yaptığını vurgulayarak, 500 yatak kapasiteli yapılması planlanan yeni Fethiye Devlet Hastanesi’nin de Çatalarık Mahallesindeki okullar bölgesine yapılacağını söyledi. 


AK  Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla’nın sorunlarının çözümü için devamlı sahada olduklarını söyledi. Milletvekili  seçildikleri günden bu yana Milletvekili Kadem Mete ile  gece gündüz bölgenin  sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade eden Yakup Otgöz, Fethiye’ye yapılacak olan  yeni 500 yataklı hastanenin okullar bölgesine yapılacağını kaydetti.


Proje ile yakından ilgilendiğini belirten Milletvekili  Otgöz, “Hastanenin projesi yapılıyor. Hızlı bir şekilde ihaleye çıkacak. Hastane 300 yataklı olarak ihaleye çıkacak ama daha sonra 500 yatağı kadar çıkacak. Sayın Bakanımız da önemli olan başlanması dedi. Kendisi de çok acele ediyor, bir an önce başlamak istiyor. Bunun yanında Muğla’da da 750 yatak ilave olacak ve şehir hastanesi olacak. Artık İzmir’e, Antalya’ya ve Denizli’ye gitmekten kurtulacağız. Seydikemer Devlet Hastanesi de Ekim sonunda tam kapasite çalışacak” dedi.

AdminAdmin