SPOR
Giriş Tarihi : 17-08-2023 10:35

Fethiyespor Çalışmalarını Afyon’da Sürdürüyor

Fethiyespor Çalışmalarını Afyon’da Sürdürüyor

Fethiyespor Çalışmalarını Afyon’da Sürdürüyor

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor’un Afyon kampı başladı. Uzun süre kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan ardından 10 günlük bolu kampıyla oksijen ve güç toplayan Fethiyespor, 3.etap kampı Afyon Jura Termal Otel’de başlattı.

Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın bu sezon lige iddialı başlayacaklarını belirterek “Şampiyonluğa oynayacak ekiplerle yarışıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Çok iyi kamp dönemleri yaşadık. Afyon’da 3 özel hazırlık maçı yapıp, 19 Ağustos’ta Fethiye’ye döneceğiz.” dedi.

 


Fethiyespor yeni sezon lig hazırlıklarının 3.etap kampını Afyon’da başlattı. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde A yon Jura Termal Hotel’de kampa giren Lacivert-Beyazlılar’da çoğunluğu genç 28 kişilik oyuncu kadrosu hırslı ve tempolu şekilde lige hazırlanıyor. Günde çift idmanla kımrızı grupta zirve yarışına katılacak Fethiyespor, Afyon kampında 3 özel hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Teknik direktör Erhan Altın’ın kadroya 6 ve 8 numara iki oyuncu katmak için başkan Esat Bakırcı ve yönetimden talepte bulunduğu öğrenilirken kadroda ciddi bir sakat oyuncunun olmadığı da öğrenildi. Fethiyespor’un Afyon kampının 19 Ağustos’a kadar devam edeceği Kuşadasıpor ve Afyonspor ile hazırlık maçı oynayacağı ayrıca bir üçüncü hazırlık maçı oynadıktan sonra Fethiye’ye döneceği öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın,
Afyon kampının kuvvet teknik ve taktik ağırlıklı olarak planladığını belirterek , “Bolu kampı verimli bitmişti.Afyon kampı da daha verimli geçecek. Burada Kuşadasıspor ve Afyonsporla özel maç yapacağız. Takımda önemli bir sakatlık yok. Oyun sistemini belirleme üzerine geçecek olan bu kampta lige mental anlamda da hazırlanmış olacağız.” dedi.

 


2 OYUNCU İSTİYORUZ


Teknik Direktör Erhan Altın, kadroya genç ve önemli isimleri kattıklarını bu oyuncuların takıma çok faydalı olacağına inandığını belirterek, “Kadromuz oldukça güçlü. Geçen yıldan iskelet kadromuza kattığımız oyuncularla şampiyonluğa oynayan takımlarla yarışacağız. Lig sonunda bir üst lige çıkmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdi 6 ve 8 numara almak için çaba gösteriyoruz. Bünyemize uyum yapacak maç içinde takıma katkı sağlayacak, karakterli oyuncu arayışı içindeyiz. Başkanımız ve transfer komitesi bu yönlü çalışmaktadır.” ifadelerini kullandı.

 


KOMBİNE SATIŞLARINA İLGİ VAR


Öte yandan Fethiyespor’un kombine bilet satışları da devam ediyor. Kombine VIP: 8 bin TL
Kapalı: 3. bin TL, Maraton ise bin TL ‘den satılırken turizmci Ahmet Özütok’ta kombine bilet satın alarak Lacivert-Beyazlı kulübe destek oldu. Fethiyespor yöneticilerinden Kıvanç Yılmaz , kombine satışlarının devam ettiğini belirterek Fethiyespor’a destek için kombinelerimiz hazırlanmıştır. Kulübümüzden temin edilebilir. Ayrıca kulübümüzü arayıp görevlilerimiz biletleri isteklilere ulaştırabilmektedir.Her şey Fethiyespor’umuz için.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin