GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-11-2023 22:45

Fethiye'nin İstihdam Rekortmeni Özyer Oldu

Fethiye'nin İstihdam Rekortmeni Özyer Oldu

Fethiye ve Seydikemer’de ihracat vergi ve istihdam alanında sıralamaya girerek bölge ve Türkiye ekonomisine değer katan FTSO üyelerine özel hazırlanan teşekkür plaketleri FTSO Yönetimi tarafından sahiplerine verilmeye devam ediyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, ‘Vergi, istihdam ve ihracat rekortmenlerine plaket takdim programı’ kapsamında Fethiye’de en çok istihdamı sağlayarak bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayan Özyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda 21, 22, 25 ve 26. dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer’e teşekkür plaketi verdi. Bir bölgenin gelişmiş düzeyini işsizlik oranının belirlediğini vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Sayın Özyer’e yıllardır bölgemizin gelişmişlik düzeyine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Fethiye ve Seydikemer’de ihracat, vergi ve istihdam alanında sıralamaya girerek bölge ve Türkiye ekonomisine değer katan FTSO üyelerine özel hazırlanan teşekkür plaketleri, FTSO Yönetimi tarafından sahiplerine verilmeye devam ediyor. 20 Kasım 2023 tarihinde Özyer Grup Binası’nı ziyaret eden FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Başaran, Süleyman Kaya ve aynı zamanda Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Özyer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özyer ile bir araya geldi. Samimi sohbetin ardından Başkan Çıralı tarafından istihdam sıralamasında ‘Lykia Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ ile ilk sırada yer alan Hasan Özyer’e teşekkür plaketi verildi.

Bölge ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı Özyer’e teşekkür eden Başkan Çıralı, “FTSO Yönetimi olarak bölgemizde istihdama büyük önem veriyoruz. Bölgemizin ekonomik başarısında istihdam çok önemli bir yer tutuyor. İstihdam arttıkça iş gücümüzün turizme ve üretime katılımı yükseliyor. Buna bağlı olarak işsizlik azalıyor, turizm ve bağlı sektörlerimiz ile üretim faktörleri güçleniyor. Bir bölgenin gelişmişlik düzeyini işsizlik oranı belirliyor. Bu nedenle Sayın Özyer’in yıllardır bölgemizin gelişmişlik düzeyine yaptığı katkılar göz ardı edilmeyecek düzeydedir. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

AdminAdmin