MARMARİS
Giriş Tarihi : 12-10-2023 11:41   Güncelleme : 12-10-2023 16:30

"Kadına El Kalkamaz" Projesinin Tanıttımı Devam Ediyor

"Kadına El Kalkamaz" Projesinin Tanıttımı Devam Ediyor

 

Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yeşim Köksal ve Klinik Psikolog Seda Karabağ Tülü, ilçede "Kadına El Kalkamaz" projesinin tanıtımını yapmak üzere ziyaretlerine devam ediyor.

Marmaris Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, projenin tanıtımı için ziyaret edilen isimlerden biri. Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yeşim Köksal ve Klinik Psikolog Seda Karabağ Tülü, Ayhan'a proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve KADES (Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Acil Durum) uygulaması hakkında detaylı bilgiler sundular.

"Kadına El Kalkamaz" projesi, kadınların şiddetten korunmasını ve şiddetin önlenmesini hedefliyor. Toplumun bu konuda daha bilinçli ve duyarlı olmasını teşvik eden projenin tanıtımı, iş dünyası gibi farklı sektörlerin temsilcilerine yapılıyor.

Marmaris Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan yaptığı açıklamada; ‘’Kadına şiddetin önlenmesi toplumsal bir sorumluluk ve işbirliği gerektiren bir konu. Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi, bu önemli projeyi tanıtarak toplumun tüm kesimlerini bu mücadeleye dahil etmeye çalışıyor. Sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, iş dünyası ve diğer paydaşlar arasındaki işbirliği, kadına şiddetle mücadelede etkili sonuçlar elde edilmesine yardımcı olacağı inancındayım. Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yeşim Köksal ve Klinik Psikolog Seda Karabağ Tülü’ye ziyaretleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

AdminAdmin