MİLAS
Giriş Tarihi : 04-05-2023 15:14

Milletvekili Adayı Öztürk, “Halkımızdan aldığımız enerji bizi daha da umutlandırıyor”

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında dağ-taş demeden ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren, vatandaşı dinleyen ve Ak Parti hükümetlerince Muğla ve ülkemiz genelinde yapılan yatırımları anlatan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk Milas’ta da ilgi ile karşılaştı.

Milletvekili Adayı Öztürk, “Halkımızdan aldığımız enerji bizi daha da umutlandırıyor”

 

 

 

Milas’ın turistik mahalleleri Güllük ve Ören’de vatandaşlarla bir araya gelen Turgay Öztürk, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı döneminde de Muğla’yı adım adım ziyaret ettiği, teşkilatlarla ve vatandaşlarla toplantılar, görüşmeler yaptığını, bölgenin ve vatandaşların bütün taleplerini bildiğini belirterek, bölgeye daha fazla yatırımlar yapabilmek için vatandaşlardan destek istedi.

İl genelinde vatandaşın Ak Parti’ye olan ilgisinden çok mutlu olduğunu belirten Milletvekili adayı Turgay Öztürk, “Vatandaşımızın Ak Parti’ye güveni tam. Bizim de halkımıza güvenimiz tam” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz” sözüne de vurgu yapan Milletvekili Adayı Öztürk, “Vatandaşımız bize güveniyor. Biz de vatandaşımıza güveniyoruz. Muğla’mıza ve ülkemize yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Görüyorum ki vatandaşımızda Türkiye Yüzyılı için Ak Parti’den yeni projeler bekliyor.

Kentsel dönüşümden tarıma, turizmden ticarete halkımızın refahı için gece gündüz çalışıyor ve çalışacağız. Halkımızdan aldığımız enerji bizi daha da umutlandırıyor” dedi.

AdminAdmin