GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-06-2023 16:41

STK Temsilcilerinden Başkan Akar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

STK Temsilcilerinden Başkan Akar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

STK Temsilcilerinden Başkan Akar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz hafta iadeyi ziyaret programına başlayan Milas Ziraat Odası Başkanı Başkan Akar ve Yönetim Kurulu hafta içinde de hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.
Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Esnaf Odaları başkanları Celal Devrim, Mustafa Sezgin, Nurol Paskal ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban Başkan Akar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Milas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Kahraman Akar seçim süreci ve gündem yoğunluğu nedeniyle bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor bir yanda da iadeyi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Akar’ın ilk ziyaretçileri Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddesi Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Başkan Akar ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek ziyaretçilerine teşekkür etti.

AdminAdmin