FETHİYE
Giriş Tarihi : 19-01-2024 11:14

BAŞKAN ADAY ADAYI MEHMET DEMİR'DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI!

BAŞKAN ADAY ADAYI MEHMET DEMİR'DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mehmet Demir mesajında şu ifadeleri kullandı:" 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemini huzur ve güven içerisinde sona erdirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda, bütün okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, çocuklarımızın yarınlara daha iyi, daha bilgili, daha donanımlı hazırlanmaları için ellerinden gelen gayret ve fedakârlığı gösterdiler. Emeklerinden dolayı tüm okul müdürlerimize, çok değerli öğretmenlerimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine, eğitime destek ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

Değerli Öğretmenlerimiz;
Sizler çocuk ve gençlerimizin eğitimine, aklına, kalbine, ruhuna biçim vermek üzere bıkmadan usanmadan çalıştınız. Yine büyük bir fedakârlık örneği vererek onları ülkemizin geleceğini belirleyecek bireyler olarak yetiştirmenin gayreti içinde oldunuz. Öğrencilerinizin içindeki yetenekleri, güzellikleri, ortaya çıkararak yeni değerler kazandırdınız. Çocuklarımıza, soran, sorgulayan, araştıran, medeni cesaretleri yüksek, bakış açıları geniş, bireysel farklılıklarının bilincinde, barışçı, hoşgörülü, vicdanlı bireyler olması hususunda büyük emekler verdiniz. Tüm emekleriniz için sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum.

Aydınlık Yarınlarımız olan Sevgili Öğrencilerimiz;
Hayallerinize kavuşmanın yolunun, planlı ve istikrarlı bir çalışma prensibi edinmekten geçtiğini her daim hatırınızda tutmanız çok önemlidir. Sizlerin de bu bakış açısıyla hareket ederek yarıyıl tatilini kendiniz için verimli geçen bir zaman dilimine dönüştüreceğinize inanıyor; kitapları zihninizin yanı başından eksik etmediğiniz ve farklı etkinliklerle ufkunuzu genişlettiğiniz bir tatil diliyorum.

 

Çocuklarımızın çok değerli Anne ve Babaları;  
Çocuklar; bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir. Çocuklarınızın karneleri sizin onlara göstereceğiniz sevginin göstergesi olmamalıdır. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Bunları çocuklarınıza yansıtmadan, nedenlerini sorgulayarak, öğretmenleri ile iletişim içerisinde ve birlikte hareket ederek,  eksikliklerini tamamlayıp, sistemli ve düzenli çalışmaya yönlendirerek, başarıyı daha üst noktalara taşımaya çalışmalısınız
Bu duygularla tüm öğretmenlerimize, İlçe ve okul yöneticilerimize, personelimize ve okullarımızın görünmeyen kahramanları hizmetli personelimize emekleri için teşekkür ederim. Öğrencilerimizin, tatillerini sağlık, mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyor, karnelerin öğrencilerimiz ve aileleri için hayırlı uğurlu olmasını, sağlıklı ve mutlu bir tatil süreci geçirmelerini temenni ediyorum."dedi.

AdminAdmin