SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-08-2023 14:20

BAŞKAN AKDENİZLİ’YE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

SEYDİKEMER BELEDİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

BAŞKAN AKDENİZLİ’YE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Personeli, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli için sürpriz kutlama programı hazırlayarak doğum gününü kutladı.

 

 

Seydikemer Belediye Hizmet Binasındaki Başkanlık makamına gelen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, birim müdürleri ve belediye personeli alkışlarla karşıladı. Sürpriz karşısında şaşıran Başkan Akdenizli, yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını ifade etti. Seydikemer’e birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurguladı.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ; “İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Sürpriz yapan personeline teşekkür eden Başkan Akdenizli; “Büyük bir incelik göstererek böyle bir doğum günü sürprizi hazırlamanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte bu güzel şehre inşallah nice hizmeti yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi başarılı hizmetleri önümüzdeki günlerde daha ileriye taşıyacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanın ayaklarım titriyor. Bu görevi aldığımda bugün kadar heyecanlanmamıştım. Hepinizden Allah razı olsun. Seydikemer'de doğmuş, Seydikemer topraklarında büyümüş bir kardeşiniz olarak sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Hep beraberce el ele vererek Seydikemer'e ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İyi ki benim ailem, İyi ki benim çalışma arkadaşlarım, iyi ki benim yol arkadaşlarımsınız. Allah, hepinizden razı ve hoşnut olsun. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim nice doğum günlerini hep birlikte kutlamayı nasip etsin. Sizlere de ailelerinizle birlikte nice doğum günleri diliyorum” diye konuştu.  

 

 

Pasta kesimini belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile beraber gerçekleştiren Başkan Akdenizli, kutlama için teşekkürlerini iletti, personel de Akdenizli’ye yeni yaşı için iyi dileklerde bulundu. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle kutlama programı sona erdi.

AdminAdmin