MİLAS
Giriş Tarihi : 08-09-2023 16:17

İMO Temsilcileri Protokolü Değerlendirdi

İMO Temsilcileri Protokolü Değerlendirdi

İMO Temsilcileri Protokolü Değerlendirdi

Milas İlçesi Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması Ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolünün"   içeriğinin anlatılması için toplantı düzenlendi.

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi ve Milas Temsilciliği Yetkilileri, Milas Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında 01.09.2023 tarihinde imzalanan, "Milas İlçesi Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması Ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolünün"   içeriğini anlatmak, çalışacak inşaat mühendislerinin işe alım şartları, eğitim süreci, görev tanım ve sorumlulukları hakkında bilgi vermek için üyeleri ile toplantı düzenledi.

 

 

Üye bazında yapılan toplantıya; İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şube Başkanı Engin Fırat Ata, Şube Yönetim kurulu üyeleri, İMO Milas Temsilciliği üyeleri ve İnşaat Mühendisleri katıldı.

İmzalanan protokolün içeriğini anlatmak, çalışacak inşaat mühendislerinin işe alım şartları, eğitim süreci, görev tanım ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi. Toplantıya katılım yoğun olurken, konuyla ilgili büyük gayret ve istek gösteren Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a da teşekkür edildi.

 

 

Katılımcı üyelere yapılacak işin ilçe bazında Türkiye de ilk olması sebebi ile önemi ve zorluğu detaylı bir şekilde anlatıldı. Toplantının son bölümünde ise üyelerin sorularına cevap veren İMO Muğla Şube ve İMO Milas Temsilciliği yetkilileri görev alacak tüm meslektaşlarına başarılar diledi.Daha sonra üyelerin sorularına cevap veren İMO Muğla Şube ve İMO Milas Temsilciliği yetkilileri görev alacak tüm meslektaşlarına başarılar diledi.

AdminAdmin