MARMARİS
Giriş Tarihi : 19-09-2023 09:37

SMA hastası Zehra için 'Çocuk Yardım Şenliği

SMA hastası Zehra için 'Çocuk Yardım Şenliği

SMA hastası Zehra için 'Çocuk Yardım Şenliği

Muğla'nın Marmaris ilçesinde vatandaşlar SMA hastası Zehra için 'Çocuk Yardım Şenliği'nde buluştu. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kararlıyız, Zehra'yı da tıpkı Ayaz ve Pera gibi tedavisine uçurup hayata bağlayacağız" dedi.
Marmaris'te geliri, tamamen ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak olan 'Marmaris Çocuk Yardım Şenliği' yoğun katılımla Günnücek Milli Parkı'nda yapıldı. Bu yıl ilki yapılan etkinliğin geliri SMA'lı Zehra'ya bağışlandı. Zehra'nın yüzde 57 olan kampanyası etkinlikle yüzde 60'a ulaştı. Giriş ücretinin yanı sına hayırseverlerin getirdikleri yiyecek içecek satışlarından gelir elde edilen etkinliğe yüzlerce çocuk ve aileleri katıldı. Köpük şov, palyaço, dans şovları, boyama, resim gibi birçok etkinliğin yapıldığı etkinliğe Marmaris protokolü de katıldı. Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Başsavcı Turgay Karabulut, Belediye Başkanı Mehmet Oktay vatandaşları yalnız bırakmadı. Pikniğe geçtiğimiz yıllarda kampanyası vatandaşların desteğiyle tamamlandıktan sonra tedavi süreci başlayan ve büyük bir gelişme gösteren SMA'lı Ayaz da ailesiyle birlikte katıldı.
Zehra'ya destek için bugüne kadar birçok etkinlik yaptıklarını söyleyen Oktay, yardım elini uzatmaya devam edeceklerini belirtip, “Bugün tüm Marmaris'in kalbi Günnücek'te attı. 7'den 70'e Marmaris halkının tek yürek olduğunu görmek hepimizi hem duygulandırdı hem de mutlu etti. Kararlıyız, Zehra'yı tıpkı Ayaz ve Pera gibi tedavisine uçurup hayata bağlayacağız. Bu güzel amaca destek olan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

AdminAdmin