MUĞLA
Giriş Tarihi : 08-01-2024 12:12

GENÇ GİRİŞİMCİ KURULLARI AYDIN’DA BİR ARAYA GELDİ

GENÇ GİRİŞİMCİ KURULLARI AYDIN’DA BİR ARAYA GELDİ

 

 

 

TOBB Muğla GGK, ‘Startup Ekosistemi ve Alternatif Finansman Kaynakları’  programına katılmak üzere Aydın’a gitti. Heyet, program öncesi Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş ile bir araya geldi. 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu Muğla İl İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy ve Başkan Yardımcısı Birgül Demir Aydın’a gitti. 5 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen ‘Startup Ekosistemi ve Alternatif Finansman Kaynakları’ programına katılmak amacıyla Aydın’a giden heyet, öncesinde Ankara Genç Girişimciler Kurulu ile birlikte, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hilmi Duruoğlu, Başkan Yardımcısı Anıl Kösehancı da hazır bulundu. 

Sohbet havasında geçen görüşmede, Genç Girişimciler Kurul Heyeti karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, Başkan Maraş’tan tavsiyeler alıp, planlanan projeleri aktardılar.

Başkan Maraş, “Hepimizin ortak gayesi, şehirlerimizin ve ülkemizin her alanda gelişimine katkı sunmak. Bu bağlamda çok güzel projelere ve çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum. TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu’nun koordinatör odası olarak, sizleri Odamızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Birlikte yapılacak çalışmaları girişimcilerimize önemini ne kadar hissettirirsek, aynı alanda faaliyet gösteren, ya da göstermek isteyen gençlerimize de örnek olacaktır. Genç girişimcileri teşvik edecek, azmini ve cesaretini güçlendirecek, potansiyellerini artıracak her türlü projenin ve çalışmanın yanındayız.” dedi.

Heyet, ziyaretin ardından Adnan Menderes Üniversitesi, ADÜ Teknokent ve TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen ve ADÜ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Kariyer Yolculuğunda Girişimcilik’ ve  ‘Startup Ekosistemi ve Alternatif Finansman Kaynakları’ etkinliğine katılım sağladı. 

Program kapsamında, HABİTAT Yönetim Kurulu Başkanı, Gen Türkiye Başkan Yardımcısı ve TOBB GGK Üst Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Hazır, TOBB Ankara GGK Başkanı ve Gen Türkiye Üyesi Hakan Tarhan, FUNİKA Holding Başkan Vekili ve DEGİAD Girişimcilik Komitesi Başkanı Kemal Sözkesen, GMK Enerji CEO’su ve yatırımcı Selçuk Ilıkcan ile Fongogo Kitle Fonlama Platformu A.Ş Genel Müdürü Serkan Bağçe’nin konuşmacı olarak yer aldı. 

AdminAdmin