YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 11-03-2024 14:20

SAATCI: ÇİFTÇİLERİMİZE ÜCRETSİZ ZİRAAT MÜHENDİSİ VE VETERİNER DESTEĞİ VERECEĞİZ

SAATCI: ÇİFTÇİLERİMİZE ÜCRETSİZ ZİRAAT MÜHENDİSİ VE VETERİNER DESTEĞİ VERECEĞİZ

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Eldirek Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Ev toplantısı olmasına rağmen miting havasında geçen toplantıya ilgi büyük oldu. Meclis üyeleri ile birlikte toplantıya katılan Saatcı, burada 20 yıllık görev sürecinde Fethiye’ye kazandırdıkları projeleri anlatırken, yeni dönemde yapacakları projelerini açıkladı. 
Eldirek sakinlerinin; halı saha, kültür merkezi, Cadianda Yolu ve köprünün genişletilmesi yönündeki taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirten Saatcı, bölgedeki çiftçilere de müjdeler verdi. Saatcı: “31 Mart’ta bize görevi yeniden tevdi ettiğiniz zaman ilk işimiz 41 mahallemizdeki plansızlığın giderilmesi için çalışmak olacak. Yerli ve Milli Tohum Projelerimizle fide üretimi yapacağız. Sera altı ürünlerini kompost yapıp gübreye çevireceğiz. Ve bunu size dağıtacağız. Belediye bünyesinde oluşturacağımız bir birimle çiftçilerimize ücretsiz olarak Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceğiz. Ayrıca ihtiyaç sahibi emeklilerimize 5000 TL’ye kadar sosyal destek vereceğiz.” 

AdminAdmin