MİLAS
Giriş Tarihi : 24-04-2023 15:38

CHP Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milas CHP ilçe teşkilatı, seçim çalışmalarına Kandak, Göldere, Narhisar ve Kayabükü Mahallelerinde devam etti. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçe başkanı Tüze Çetinkaya ve partililer, mahalle ziyaretlerine katıldılar.

CHP Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, üreten bir Türkiye için geldiklerini söyledi. Çiftçiler, üreticiler, gençler ve kadınların yüzünün güldüğü bir Türkiye'yi halklarıyla birlikte inşa etmek istediklerini belirtti. Halklarına, çocukların yüzlerinin güldüğü, hiçbir çocuğun aç yatmadığı bir Türkiye inşa etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise Kandak, Göldere, Narhisar ve Kayabükü mahallelerinde yurttaşlarla bir araya geldiklerini ve Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'nin hazırladığı 2300 maddelik ortak mutabakat metnini tanıtıp anlattıklarını belirtti. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, çiftçisinden memuruna tüm Türkiye için baharların geleceğini söyledi.

Mahallelerde yapılan ziyaretlerde, CHP'nin seçim vaatleri halka anlatıldı ve mahalle sakinleriyle sohbet edildi. Parti yetkilileri, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.

AdminAdmin