YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 24-03-2024 11:59

SAATCI: BENİM AĞZIMDAN UZUN ADAM LAFI HİÇ ÇIKMADI

SAATCI: BENİM AĞZIMDAN UZUN ADAM LAFI HİÇ ÇIKMADI


SAATCI'DAN CHP ADAYINA: BEN KİMSEYE KÖTÜ PROPOGANDA YAPMADIM, YALAN SÖYLEMEYE GEREK YOK


Seçim süreci boyunca ağzından çirkin hiç bir kelime çıkmadığını açıklayan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, CHP Adayı'nın kendisine yönelik iddialarına sert yanıt verdi. 
Taşyaka'da halk buluşmasını gerçekleştiren İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, buluşma sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konuşması sırasında "Son 2-3 günde MHP'nin adayı CHP'ye geçebilir" şeklindeki iddiaları sorulan Saatcı, "Ne dediysem o" ifadelerini kullandı. 
Ayrıca mevcut belediye başkanının kendisine yönelik asılsız iddialarına da cevap veren Behçet Saatcı, "Neymiş efendim ben kendisine 'uzun adam' demişim. Hiç bir konuşmamda böyle bir cümle kullanmadım. Yalan söylüyor. Benim kimseden korkum yok, yalan söylemeye gerek de yok. Ben neden Lakap takayım. Bunu dinimiz de yasaklıyor. Alim demekten korkacak değiliz. Haa CHP adayı son 15 günde bizim sertleştiğimizi de ifade etmiş. Seçim çalışmalarım boyunca benim ağzımdan hiç bir çirkin laf çıkmadı. Mübarek Ramazan gününde kimseyi de kırmak istemiyorum. Ben hiç kimseye kötü bir propoganda yapmadım. Birşey de demedim. Şahıslar üzerine konuşmam zaten. Sadece soru sorarsa cevap veriyorum o kadar. Birde yapılan doğru işlerde teşekkür ediyoruz. Yanlış işleri de ortaya koyuyoruz. Kime hakaret etmişim, ne demişim Alim beye. yalanla işimiz yok. Neysek oyuz. " dedi.

AdminAdmin