SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 21-10-2023 20:14

BAŞKAN AKDENİZLİ, YAPILAN HİZMETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

GENÇ VE DİNAMİK BAŞKAN AKDENİZLİ, HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, YAPILAN HİZMETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ören Mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ören Mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci; “Başkanıma ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisinden çok memnunuz” dedi.


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda ilçe genelinde başlatılan asfalt serim çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla sürdürülen üstyapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Ören Mahallesi’nde de geçtiğimiz günlerde başlayan asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Akdenizli, Ören Mahallesi’nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve Ören Mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci eşlik etti.


BAŞKAN AKDENİZLİ: “EKİPLERİMİZLE BERABER YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”
Ören’deki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, incelemeler sırasında çevredeki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Akdenizli burada yaptığı açıklamada; “İlçemizin en önemli mahallelerinden biri olan Ören Mahallemizdeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Göreve geldiğim günden bugüne ilçemizin beklediği, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için ekiplerimizle beraber yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Seydikemer Belediyesi olarak durmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.  


MUHTAR ŞAHİN EKİNCİ: “BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ”
Başkan Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ören Mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli, Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanıma ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisinden çok memnunuz, Ören halkımızın da çok memnun olduğunu düşünüyorum. Hiç farklı bir söze gerek yok: Bayram Önder Akdenizli! Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin