YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 17-03-2024 17:15   Güncelleme : 18-03-2024 00:17

AKDENİZLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA YAYLA MAHALLELERİNDE DEVAM ETTİ

AKDENİZLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINA YAYLA MAHALLELERİNDE DEVAM ETTİ


AKDENİZLİ: “HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZİ 31 MART ZAFERİNE ULAŞTIRACAK”
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına Seydikemer’in Yayla Mahallelerinde devam etti. Akdenizli, Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde Kınık, Çaltılar, Çobanisa, Bekçiler, Doğanlar, Kayabaşı, Temel, Yayla Ceylan, Seki, ve Boğalar Mahallelerinde adeta miting havasında toplantılar gerçekleştiren Akdenizli’ye AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Teşkilatı, Geçmiş dönem Orman İşletme Müdürü Eşref Şen ve AK Parti önceki dönem İlçe Başkanlarından Osman Otgöz eşlik etti. Mahalle ziyaretlerinin ardından Seki Mahallesi’nde düzenledikleri iftar programına katılan Akdenizli, vatandaşlarla birlikte oruç açıp, iftar yaptı.
AK PARTİ MKYK ÜYESİ GÖKCAN’DAN AKDENİZLİ’YE DESTEK
Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e gelerek, Akdenizli’ye destek veren AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan; “Bizim daha yapacak çok işimiz var. Gidecek de çok yolumuz var. İstiyoruz ki bu dönem Seydikemer’de rekor bir oy alalım. Önder Başkanıma seçim çalışmalarının nasıl gittiğini, bu dönem Kavaklıdere’ye geçebilecek miyiz diye soruyorum. Önder Başkanımız, Allah’ın izniyle geçeceğiz, 25’te 25 diyor meclis üyeleriyle birlikte. Görüyorum ki sizlerin heyecanı ve teveccühüyle Seydikemer, 31 Mart’ta rekor kırmaya hazır” diye konuştu.
AKDENİZLİ: “PROJELERİMİZ HAZIR, BUNLARI HAYATA GEÇİRECEK GÜÇLÜ BİR EKİPLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek olan AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan’a, Geçmiş dönem Orman İşletme Müdürü Eşref Şen’e ve AK Parti önceki dönem İlçe Başkanlarından Osman Otgöz’e teşekkür eden Akdenizli; Hemşerilerimizin destek ve duaları ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında, ilçemizi Muğla’nın parlayan incisi haline getireceğiz. Projelerimiz hazır, bunları hayata geçirecek güçlü bir ekiple yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakımızın gücü, halkımızın teveccühü bizi 31 Mart zaferine ulaştıracak. Bizler de hemşerilerimizin desteğini boşa çıkarmayarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin