YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 16-03-2024 22:13

Alim Karaca’dan Sanayii Turu

Alim Karaca’dan Sanayii Turu


Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, beraberindeki heyetle birlikte, üst üste iki gün boyunca sanayii esnafını ziyaret etti.
Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, sanayii esnafının sorunlarını dinledi. Geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi tarafından, sanayii esnafının yaralanmalarına ani müdahale edilebilmesi için “Sağlık Reviri” açılmıştı. Seçim kampanyası kapsamında hergün farklı mahallelerde halk buluşmaları ve çeşitli ziyaretler düzenleyen Karaca,  bu çerçevede üst üste iki gün sanayii esnafını ziyaret etti.
Esnafın isteklerini imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Karaca, vatandaşların belediyenin hizmetlerinden genellikle memnun olduklarını belirtti. Fethiye halkına layık olmak için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Karaca, yerel seçimleri kazanacaklarından şüphe duymadığını söyledi.
Alim Karaca yaptığı açıklamada; “Sanayiideki esnafımızı tek tek geziyoruz ve hiçbir dükkanı atlamadan hepsine uğruyoruz. Esnafımızın isteklerini mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Genellikle olumlu tepkiler alıyoruz. Yaptığımız hizmetlerden memnun olduklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Esnafımızın altyapıyla alakalı bir talebi oldu. Sanayiide yoğun yağmurdan sonra bazı bölgelerde su birikmesi oluyormuş.  Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu sorunu en kısa zamanda çözeceğiz. Daha önce de sağanak yağmurdan sonra otogar çevresindeki bazı işyerlerini su basıyordu. Biz drenajların hepsini tamamladık ve artık su basma vakasıyla karşılaşmıyoruz. 
Bunun haricinde, esnafın büyük kısmı bizi tekrar belediye başkanı olarak görmek istediklerini dile getirdi. Bölge halkımıza, esnafımıza layık olabilmek için arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart akşamı Beşkaza Meydanı’nda teşekkür konuşması yapacağız ve kazanan Fethiye olacak” dedi.
Göreve geldiklerinden bu yana esnafın fikirlerine ve taleplerine çok önem verdiklerini belirten Karaca; ”Şimdi de sanayii esnafımızı geziyoruz. Seçimlerden önce de bütün esnafımızı gezmiştik. Sanayiide çalışan vatandaşlarımızın değişik konularda çeşitli talepleri vardı. Geçen 5 yılda onların taleplerini tek tek yerine getirdik. Örneğin, otopark alanı istemişlerdi, atıklarını atabilecekleri alan istemişlerdi, güvenlikleri için kamera istemişlerdi. Bunların hepsini zaman içinde yerine getirdik. Ayrıca, Esnaf Odası ve Yönetim Kurulu’nun talepleri üzerine bir de sağlık reviri açtık. Buradaki kazalara artık anında müdahale edilebiliyor. Şu an bütün esnaflarımızı tek tek geziyoruz. Hiçbir olumsuz tepkiyle karşılaşmıyoruz Onların bizden memnun olduklarını görmek ve yaptığımız çalışmaları beğenmeleri bizi mutlu ediyor. Sadece bir bölgede daha önce yapılan bir altyapı çalışmasının yetersizliğinden dolayı şikâyet ettiler. Yağmur yağdığında orada göllenme olmasından bahsettiler. Biz de Büyükşehir Belediyesi ile görüştük. Buradaki altyapı sorunlarına hep birlikte en kısa zamanda el atacağız. Bunun dışında başka talepleri olmadı.” dedi.

AdminAdmin