SİYASET
Giriş Tarihi : 27-04-2023 22:49

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat '' Halktan büyük teveccüh görüyoruz ''

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz  Akarfırat '' Halktan büyük  teveccüh görüyoruz ''


Muğla MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat  seçim çalışmaları için geldiği Bodrum'da ilçe başkanlığında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akarfırat, şunları söyledi:

13 ilçemizin 13'ün de de elimizden geldiği kadarıyla  insanımıza dokunmaya çalışıyoruz. Kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz.

*

Yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle ortam biraz buruk çalışma imkanı sağlıyor bize onun acısını yüreğimizde taşıyoruz henüz üzerimizden yüreğimizde atamadık ama yinede 14 Mayısta yapılacak genel seçimler için milletvekili adaylarımızla sahadayız

*
Çeşitli programlara katılıyoruz 
İşte biraz önce Yatağan'da programımız vardı 
Bir ekibimiz Ortaca'da çalışıyor 
Bir ekibimiz Fethiye'de çalışıyor 
Bizde üç milletvekilimle beraber Bodrum'da çalışıyoruz...

*
Şu an ilçe teşkilâtımızda biraz mola verdik birazdan yine programımıza devam edeceğiz

*
Halkın çok büyük teveccühünü görüyoruz 
Halkın o tebessümlü bakışlarının ne demek istediğini anlıyoruz onlar da bizi anlıyor...

*
Tabi 6 lı masanın vermiş olduğu kararları vatandaş çok iyi sorgulayıp analizini yapıyor zaten biz onu gördük biz kendimiz anlatmadan hayır biz bu oluşumun içerisinde olmayacağız  bunların kimlerle gizli ortak oldukları meydana çıktı diye bize tepki gösteriyorlar ve cumhur ittifakının yanında olacaklarını söylüyorlar.

*
Biz cumhurbaşkanlığında cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a milletvekili seçimlerinde MHP'ye oy istiyoruz.
*
İnsanlarda ciddi manada ilgi ve alâka gösteriyorlar; sağolsunlar ...
Birinci sıradan yedinci sıraya kadar milletvekili arkadaşlarım gayet samimi bir şekilde içten özverili çalışmalarımıza katılıyorlar bu da bizim için daha bir onur  verici bir durum ve daha çok heyecanlandırıp sahada daha azimli çalışmamıza sebep oluyor.

*
Tabi bununla birlikte 4 Mayısta sayın genel başkanımızı Muğla'da misafir edeceğiz.
Sizin aracılığıyla ile bütün hemşerilerimize buradan ilan edip sayın genel başkanımızın Muğla'da olacağını ifade etmek isterim bütün halkımız Muğlaya davetli olacaktır; şeref verirler.

*
Tabi sayın genel başkanımızın Muğla'ya gelecek olması bizi heyecanlandırıyor uzun zamandır Muğlaya ziyarete gelmemişti. 12 Mart gibi tarih ayarlamanız olmuştu ama malumumuz deprem felaketinden dolayı programı iptal edilmişti.

*
Ülkü ocaklarımız bütün teşkilatımız kadın  kollarımızla beraber tam gaz çalışıyoruz; inşallah MHP'yi Muğla da layık  olduğu yere getireceğimize 

AdminAdmin