FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-08-2023 16:08

Federasyon Başkanı Kıvrak’ın Oğlu Dünya Evine Girdi

Federasyon Başkanı Kıvrak’ın Oğlu Dünya Evine Girdi

Federasyon Başkanı Kıvrak’ın Oğlu Dünya Evine Girdi

Program yapımcısı ve sunucusu, Anadolu Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Ramazan Kıvrak’ın oğlu Ali Kıvrak ile Ebru Yuluk, Çalıca Yörük Obası’nda unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

 


Ali Kıvrak ve Ebru Yuluk çiftinin düğün merasimine yoğun katılım oldu. Çalıca Yörük Obası’nda gerçekleştirilen organizasyona Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Kıvrak ile Yuluk çiftinin sevenleri katıldı.

 


Düğün merasimi, sanatçı Sultan Torun’un birbirinden güzel seslendirdiği türküler ile başladı. Torun’un ardından Temel Arap Oyunu ekibi düğüne özel birçok oyun sergiledi. Düğüne oynadığı oyunlarla renk katan Aydın Taşkın ile Güzel İnsan lakabıyla iş insanı Oktay Durukan düğüne katılanlara güzel anlar yaşattı. Ardından sahneye sipsi ustası İsmail Peynirci ile mahalli sanatçı Nazmi Akkuş çıktı. Peynirci ile Akkuş’un sahneye çıkmasıyla beraber düğüne katılanlar pisti boş bırakmadı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçılara düğüne katılanlar da eşlik etti. Takı töreni ile pasta kesiminin ardından sahneye tanınmış sanatçı Mehmet Koparan çıktı. Koparan’ın seslendirdiği şarkılarla düğün adeta şölen alanına döndü. Koparan’ın ardından  TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Tahsin Duru eserlerini sevenleri için seslendirdi.

 


Çalıca Yörük Obası’nda gerçekleşen görkemli düğün, renkli görüntülere sahne oldu. Kıvrak ile Yuluk çifti, düğün merasimine katılan herkese teşekkür etti.

AdminAdmin