GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-09-2023 11:44   Güncelleme : 06-09-2023 11:50

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını kararlılıkla sürdüreceğiz

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını kararlılıkla sürdüreceğiz

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını kararlılıkla sürdüreceğiz

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ve teşkilat mensupları ile birlikte Menteşe’de bir dizi programa katıldı.

Akça ve Otgöz; sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri yaptı. Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı ve Muhtarlar ile de toplantı yapan Akça ve Otgöz, AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nda Belediye Meclis Üyeleri ile de bir araya geldi.

İl Başkanı Gültekin Akça ve Milletvekili Yakup Otgöz, Menteşe programlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını kararlılıkla sürdüreceğiz

Seçimlerden sonra ara vermeksizin saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz 13 ilçemizde de varız ve var olmaya devam ediyoruz. Gitmedik ev, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Hemşerilerimizin talep ve şikâyetlerini dinliyor, anında ilgili bakan ve bakan yardımcılarını arayarak çözüm üretiyoruz. Hemşerilerimizin sevincini hüznünü paylaşıyoruz.

Durmadan, dinlenmeden yolumuza devam ediyoruz.

AK Parti olarak biz sahada çalışırken, muhalefet ne yapıyor derseniz. Cevabı çok basit. Birbirleri ile kavga ediyor, seçim yenilgisinin şoku ile suçlu arıyorlar. Halkımızın içine çıkmaktan korkuyorlar. Kendileri ile kavga eden bir muhalefete milletimiz inanır ve güvenir mi. Tabi ki hayır.

Nasıl ki 3 olan belediyemizi 7’ye çıkardıysak, inanıyoruz ki bu sayıyı daha da yükselteceğiz. Hemşerilerimizi yatırım ve hizmete kavuşturacağız.

Muhalefet kavga ederken biz eser siyasetine devam ediyoruz.

Muğla-Denizli-Marmaris Farklı Seviyeli Kavşak” düzenlemesi için start verdik. Sondaj çalışmalarına başlandı.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanemiz Şehir Hastanesi Konsepti haline getirilecek…

Muğla Eğitim-Araştırma Hastanemizin yatak kapasitesinin artırımı konusunda yer tahsisi Sağlık Bakanlığımız tarafından onaylandı. Muğla Eğitim-Araştırma Hastanemizin 700 olan yatak kapasitesi 90 bin metrekarelik bir alana inşaat edilecek olan 4 katlı ve 900 yatak kapasiteli ilave hastane ile 1.500 yatak kapasitesine çıkmış olacak.

Hastanemizde önemli bir ihtiyaç olan otopark sorunun çözümü için de adım attık.

Ek 800 kapasiteli otopark için yer tahsisi yapıldı. Çalışmalara başlandı. Çalışmaları yerinde inceledik.

Açılışını yaptığımız 150 yatak kapasiteli Seydikemer Hastanemizin; poliklinik hizmetlerini rahatlıkla karşılayabilmesi ve hasta mağduriyetinin önüne geçilmesi için C grubu rolünden B grubuna yükseltilmesini sağladık. Böylece hastanemiz tıbbi araç, gereç, cihaz ve personel açısından güçlenecektir.

Sahada görüyoruz ki, hemşerilerimizin bize teveccühü yoğun bir şekilde devam ediyor.

Halkımız gerçekçi ve yapılanları görüyor. Biz seçimler öncesi ne dediysek bir bir yerine getiriyoruz. Boş vaatlere hemşerilerimiz inanmıyor. Muhalefet konuşuyor, biz icraat yapıyoruz. Girdiği bütün seçimleri kaybeden bir muhalefetin, önümüzdeki yerel seçimleri kazanacağını düşünmesi boş bir hayaldir.

Biz milletimizin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz. Cumhur İttifakı olarak, Milletimizin teveccühü ile seçimlerden yine zaferle çıkacağımıza inanıyoruz.

DenizDeniz