MİLAS
Giriş Tarihi : 27-04-2023 12:12

Millet İttifakı Milas’ta 3.Seçim Bürosunu Açtı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Selimiye Mahallesi’ndeki ve Milas merkezdeki seçim bürolarının ardından Ören’deki seçim bürosunun da açılışı yapıldı.

Millet İttifakı Milas’ta 3.Seçim Bürosunu Açtı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için Milas’taki üçüncü seçim bürosunun açılışı Ören’de İsmet İnönü Caddesi’nde yapıldı.

Düzenlenen törene; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla Milletvekili Adayı Cumhur Uzun, CHP eski dönem milletvekilleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile partililer katıldı.

CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya: “14 Mayıs’a çok az bir süre kaldı. Bu süre zarfından çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam ettiriyoruz. İktidar olmamıza, halkın egemenliğini kurmamıza az kaldı. Bu dönemde çiftçimiz, üreticimiz, memurumuz, emeklimiz kazanacak. İnsanca yaşamak, halkça bir düzeni kurmak için birlikte mücadele edeceğiz. 15 Mayıs sabaha tekrar bulaşacağız ve başardık arkadaşlar diyeceğiz.” dedi.

28. dönem Muğla Milletvekili Adayı Cumhur Uzun ise, “Bir Halil İbrahim Sofrası kurduk, bir kapısını da Ören’de açtık. Açtığımız her kapı güzel yarınlarımıza açılan kapıdır. Bu kapılardan sizin emek ve gayretlerinizle çıkacak oylar, Türkiye’nin bir döneminin sona ermesini ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu çağdaş uygarlık yoluna yönünün yeniden çevrilmesine neden olacak. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimleri sadece bir seçim olarak görmeyin. Doğruyu gücümüzün yettiğince anlata anlata çoğalacağız.” dedi.

Daha sonra kürsüye CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan gelerek, seçiminin kazanılması gerektiği ve 14 Mayıs’ın önemi hakkında bir konuşma yaptı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: “15 Mayıs sabahı bize yeni bir Türkiye ve güzel bir yaşam armağan edecek. Dedelerimiz bizler çağdaş ve özgür bir ülkede yaşayalım diye kendilerini feda ettiler. Şimdi cumhuriyetin ikinci yüzyılına başlarken, bizim de üzerimizde bir sorumluluk var. Ülkemizi ve cumhuriyetimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda tekrar inşa edip, tekrar geliştirmek, demokrasi ile taçlandırmak görevi ile karşı karşıyayız.

Sorumluluğumuz çok ağır. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Elimizden gelen tüm çabaları göstererek, yoğun bir çalışma ile bu kalan süreyi güzel değerlendirmemiz gerekiyor. Biz hiç kimseyle yarışmıyoruz. Biz bir Halil İbrahim sofrası kurduk, bizim görevimiz bu sofrayı büyütmek. Bu sofraya 85 milyon Türk yurttaşının tamamı davetli. Seçimde farklı partiler adı altında seçime giriyoruz ama Kemal Kılıçdaroğlu yarışan değil birleştiren bir aday.’’ dedi.

AdminAdmin