MENTEŞE
Giriş Tarihi : 04-02-2024 16:14

Çocuklar İçin İki Etkinlik Birden Düzenlendi

Menteşe Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle çocuklar için Masal Saati Atölyesi ve P4C Felsefe Atölyesi etkinlikleri düzenledi.

Çocuklar İçin İki Etkinlik Birden Düzenlendi

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen çocuklara yönelik etkinliklerden ilki olan ‘Masal Saati Atölyesi’ 2 Şubat Cuma günü saat 14.00’de Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde gerçekleştirildi. ‘Masalların gizemli dünyasında hayal gücümüzü ve yaratıcılığı keşfediyoruz’ temasıyla düzenlenen etkinlikte 5-7 yaş arası çocuklar etkinlikler ile hayal güçlerini geliştererek eğlendiler.

Öğretmen Aylin Bal eşliğinde gerçekleştirilen P4C Felsefe Atölyesi ise Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde gerçekleştirildi. Atölye kapsamında 10-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik yapılacak çalışmalar ile çocuklara dili etkin kullanabilme becerisi kazandırmak, özgüvenli, farkındalığı yüksek bireylere dönüşmeleri için adım atmak, eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek ve çocukların iletişim becerilerini güçlendirmek hedeflendi. Her iki etkinlikte ücretsiz olarak düzenlendi.

AdminAdmin