YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 29-02-2024 19:00

Fevzi Topuz’dan Yoğun Ziyaret Trafiği

Fevzi Topuz’dan Yoğun Ziyaret Trafiği


Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 
Kırsal mahalle ziyaretlerinin yanısıra ilçe merkezinde de çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Topuz, Salı günü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Günün ilk ziyaretini ilçemizin geleneksel Salı Pazarı’na gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, tüm pazar esnafını selamlayıp, bereketli kazançlar diledi. Daha sonra Milas Muharip Gaziler Derneği’nde gazilerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, CHP Milas İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen geleneksel Salı Toplantısı’na da katıldı.
Gerçekleşen ziyaretlere CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı.
Yoğun Salı mesaisi devam eden Fevzi Topuz’a Milas Muhtarlar Derneği iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Adaylığı kesinleşmesinin ardından ilk ziyaretlerinden birini Milas Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirerek, muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a ilçemizde görev yapan muhtarlar iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Seçim Koordinasyon Merkezi ve Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette muhtarlar çıkmış olduğu yolda Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a başarılar diledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızla birlikte uyum içinde Milas’ımızın 132 mahallesine var gücümüzle hizmet edeceğiz” dedi.
İlçemiz muhtarlarını ağırladıktan sonra oda ve birlik ziyaretleri gerçekleştiren CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, sırasıyla Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ve son olarak Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar’ı ziyaret etti.
Ziyarette oda ve birliklerle ortak akıl ve uyum içinde çalışmalarını gerçekleştireceğini ifade eden Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi, Hep birlikte Milas’ımızın daha yaşanabilir, daha çağdaş bir kent olması için çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

AdminAdmin