SİYASET
Giriş Tarihi : 22-12-2023 09:08

Mehmet Demir, Fethiye'nin Geleceğini Şekillendirmek İçin Yollarda.!

Mehmet Demir, Fethiye'nin Geleceğini Şekillendirmek İçin Yollarda.!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelerek, İstanbul'un yaşanılabilir bir kent olmasını sağlayan başarılı uygulamaları ve deneyimleri Fethiye'ye taşımanın yollarını tartıştı.

Mehmet Demir, uzun yıllar boyunca Fethiye'nin çeşitli sorunlarına vakıf bir isim olarak, büyük projeler ve yenilikçi fikirlerle belediye başkanlığına adaylığını koydu. Yerel yönetimdeki tecrübesi ve Fethiye'nin ihtiyaçlarını derinlemesine anlamasıyla tanınan Demir, kenti daha yaşanabilir, çevre dostu ve modern bir hale getirmeyi hedefliyor.

Fethiye'nin özellikle turizm, altyapı ve çevre sorunları üzerine yoğunlaşan Demir, İmamoğlu ile yaptığı görüşmede İstanbul'un başarı hikayelerinden ilham alarak bu alanlarda somut adımlar atmayı planlıyor. Demir, "Fethiye'nin benzersiz doğal ve kültürel mirasını korurken, aynı zamanda modern şehircilik anlayışıyla gelişmesini sağlamak bizim için öncelikli hedefim.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Ekrem İmamoğlu ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdim. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Herşey çok güzel olacak” dedi.

Görüşmede ayrıca, yerel yönetimlerin vatandaşların yaşam kalitesini artırmadaki rolü ve önemi üzerinde duruldu. Demir, İmamoğlu'nun deneyimlerinden ve İstanbul'un dönüşüm sürecinden öğrenerek Fethiye için benzer bir başarı hikayesi yazmayı amaçlıyor.

Mehmet Demir'in Fethiye için önerdiği projeler ve vizyonu, önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısında detaylarıyla paylaşılacak.

AdminAdmin