GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2022 13:18

Uysal yeniden başkan seçildi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu üyeleri Fethiye’de 25’inci dönem başkan ve yönetimini seçmek üzere sandık başına gitti.

Uysal yeniden başkan seçildi

 

 

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu üyeleri Fethiye’de 25’inci dönem başkan ve yönetimini seçmek üzere sandık başına gitti. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Özgen Uysal, ekibi ile birlikte yeni dönem için tekrar görevlendirildi.

 

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen kongreye TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Rahime Yaşar, Başkanlık Danışma Kurulu Üyesi aynı zamanda Uçak Bileti İhtisas Komisyonu Başkanı Numan Olcar, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, bazı STK temsilcileri, bölgedeki turizmciler ve TÜRSAB üyeleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylenmesi ile birlikte başlayan kongrede açılış konuşmasını yapan ve kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür eden Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanımız Özgen Uysal, “Bölgemiz tarih ve kültür zengini bir bölge. Köyceğiz ilçemizden başlayıp Seydikemer ilçemizin dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu arasında kalan sınırda hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir programa katılmıştım. Gördüm ki oradaki arkadaşların deniz ve kum turizmi dışında yapabilecekleri hiçbir iş yok. Biz ise kendi bölgemizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz. O kadar çok seçenek içerisindeyiz. Bir turist bölgemize geldiğinde bir ay boyunca yapabileceği aktivite çeşitlerimiz var” ifadelerini kullandı.

 

Turizm sezonunun da oldukça güzel geçtiğini aktaran Uysal, “Ne yazık ki pandemi süreci öncesi çok kötü zamanlar geçirdik. Pandemi sürecinin akabinde de eski yıllara yavaş yavaş geri dönüyoruz. Allah’ımıza çok şükür bu yıl güzel bir sezon geçirdik. Elimizdeki verilere göre önümüzdeki yıl daha da güzel geçeceğe benziyor. Fakat elbette Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş ülkemiz turizmine de zarar verdi. O savaş yaşanmamış olsaydı. Bu sezon 2019 yılı sezonunu geride bırakırdık. Ama netice itibari ile de güzel bir sezon geçirdik” şeklinde konuştu.

 

Uysal’ın konuşmasının ardından üyeler seçime giderek oylarını kullandılar. Yeni dönem TÜRSAB Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulunda şu isimler yer alıyor.

1-Özgen Uysal (Başkan)

2-Salih Aykırı (Asil Üye)

3-Emre Başaran (Asil Üye)

4-Önder Bombaycı (Asil Üye)

5-Güven Varol (Asil Üye)

6- İlkay İde (Asil Üye)

7-Barış Duman (Asil Üye)

AdminAdmin