GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 17:44

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül'ün Basın Açıklaması

 27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül'ün Basın Açıklaması


27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat GÖNÜL’ÜN
02.02.2024 Tarihinde Yayımlamış Oldukları Yazılı Basın Açıklaması

Güneşin en güzel yüzünü gösterme lütfunda bulunduğu, ayın peçesini takmadan en güzel haliyle denizini süslediği, yıldızların en güzel raksını göğünde sergilediği, en nadide hatıraların bağrında yeşerdiği, memleket sevgimizin berrak ışığını her daim canlı kılan Muğla’mızın ve Beşkaza’mızın güzel insanlarına, başımın tacı hemşerilerime selamlarımı sunuyorum.  
4 mevsimi bağrında uyutan, güneşin billur ışıklarıyla yıkanan, goncaya durmuş bir gülün sevda esiri Goca Muğla’nın ve Fethiye’mizin güzel insanlarına, başımın tacı hemşerilerime muhabbetlerimi sunuyorum.  
Yeri geldiğinde yüreğimizin yangınlarını serin sularında söndürdüğümüz, filizlenen dallarımızı hırpalamaya çalışan zamanın çelikten dişlileriyle mücadelemizde her zaman cesaret veren, seherin dahi aklayamadığı gecelerimizi huzuruyla aydınlatan Muğla’mızın, Fethiye’mizin kıymetli insanlarına, başımın tacı hemşerilerime hürmetlerimi sunuyorum. 
Bilinmelidir ki; Beşkaza ruhu mensubiyet şuurumun asli cevheri, Fethiye’ye duyduğum sevda aidiyet hissimin gurur nişanesidir. Fethiye’miz ile ilgili hususlara, Beşkaza’mızın geleceği ile ilgili gelişmelere, daha bir hassasiyetle yaklaşmamızın sebebi, muhterem hemşerilerimi ilgilendiren meselelere ehemmiyetle yaklaşmamızın gerekçesi de bu mensubiyet şuuru ve aidiyet hissinden başkası değildir. 
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Fethiye’miz ile ilgili tasarrufumuz da tahayyülümüz de mevcut ahvalin gereği doğrultusundadır. 
Önceliğimiz; üzerimize koşar adım gelen yüzyılı Türk asrı yapmak, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için üzerimize düşen tarihi sorumluluğu yerine getirmek, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hassasiyetle üzerine titrediği Cumhur İttifakının Lider Ülke Türkiye yürüyüşüne naçizane katkı sunmaktadır. 
Dört yanımız ateş çemberiyle sarılmışken, gelecek yüzyılın siyasi sınırları kanla ve gözyaşıyla çizilmeye ve sindirilmeye çalışılırken, küresel siyasetin etkin aktörü olduğu iddiasındaki sömürgeci zihniyet vatan topraklarına gözlerini dikmişken, herhangi bir makam ve mevki peşinde olduğumuzun düşünülmesi her türlü tartışmadan varestedir. 
Elbette memleketimize hizmet için can atıyor, hemşerilerimizle kol kola Fethiye’miz için 100 yıl sonra kendinden bahsettirecek eserler üretmek istiyor, Fethiye’mize olan ve hiçbir zaman bitmeyecek borcumuzu ödemek için sabırsızlanıyoruz. 
Elbette Fethiyeli hemşerilerimizin huzur soluyan evlerine misafir olmak için gün sayıyor, umutları birbirine bağlayan sokaklarında kaldığımız yerden yürüyüşümüze devam etmek için zamanın gelmesini dört gözle bekliyoruz. 
Bunda hiç şüphe yoktur. Çünkü fikir demlenmiş, yürekte kopan fırtına artık dile gelmiştir. 

Fethiye’nin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Fethiyeli hemşerilerimizin heybesinde umut taşıyanları daha fazla beklemeye sabrı kalmamıştır. Kronikleşen sorunları çözme kararlılığı taşımayan, Fethiyelinin samimi duygularını sömürmekten başka siyasi stratejisi olmayan, Beşkazalı hemşerilerimin halis duygularını gönül denizinin dibine çökmeye mecbur bırakmaya çalışanların da Fethiyeli hemşerilerimize verecek bir şeyi kalmamıştır. 
Açık bir şekilde ifade etmem gerekir ki; Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Fethiye’nin ve Muğla’nın bir beş yıl daha kaybetmemesi için değil, Fethiye’ye ve Muğla’ya bir 50 yıl hatta 100 yıl daha kazandırmak için çaba sarf etmektedir. 
Yine ifade etmem gerekir ki; Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı tarihin önüne açtığı imkânlarla Fethiye için bir seferberlik ilan etmiş, kabına sığmayan bir küheylan edasıyla Fethiye’nin ve Muğla’nın kabuklarını kırmasına kendisini adamış kadroların yegâne adresidir. 
Fethiye’miz için; henüz çiçeğe durmuş müstesna umudumuzun eşsiz güftesini şimdilik terennüm ettiğimin bilinmesini isterim. Masmavi göğün altın eliyle parlak perçemini taradığı Fethiye’miz ile ilgili haykıracağımız günlerin çok uzakta olmadığını da ifade etmek istiyorum. 
Herkesin sefer şarkısı hayallerine kanat çırpışında gizlidir! 
Allah’ın yaptığı bütün işleri bir hikmet dairesinde yaptığına olan inancımla, kökü birlik ve beraberlikten beslenen yarım asırlık çınarımız Milliyetçi Hareket Partisine olan mensubiyet şuurumla, tertemiz sevdalarımızın otağı olan Ülkü Ocaklarımıza duyduğum aidiyet hissimle tüm hemşerilerimize muhabbetlerimi sunuyor, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin Fethiye’miz için bir fırsat, bizim için ise büyük bir sınav olduğuna olan inancımı bir kez daha net bir şekilde ifade etmek istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle bu fırsatı değerlendirmek için canla başla çalışacağımızdan, Fethiyeli hemşerilerimizin bizleri tabi tutacağı sınavdan anlımızın akıyla çıkmak için gereği neyse onu yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. 
Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın ve ilçelerimizde kutlu bir yürüyüş başlatan diğer tüm Cumhur İttifakı Adaylarımızın mücadelesinin muvaffakiyetle neticelenmesi için elimizdeki imkânları seferber edeceğimizden de şüphe duyulmamalıdır. 
“Ayırmadan, Ayrışmadan; Fethiye İçin Canla Başla” çalışacak, “Herkes İçin, Herkese Göre Belediyeye; Birliğin Gücüyle” ulaşacağız. 


01.02.2024
H. Kaan Kürşat GÖNÜL
27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı

AdminAdmin