SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 16:27

25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ KÖKTEN, BÜYÜKŞEHİRE ADAYIM DEDİ

25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ KÖKTEN, BÜYÜKŞEHİRE ADAYIM DEDİ

25. Dönem Milletvekili Hasan Kökten, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. AK Parti Muğla İl Başkanlığı binasında Hasan Kökten tarafından yapılan aday adaylığı açıklamasına, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, ilçe başkanları, İlçe Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda partili katılarak destek verdi.

Hasan Kökten açıklamasında şunları söyledi: " 2024 yerel seçimlerde bildiğiniz gibi çok kısa bir süreç yaşadık. Bu süreçte geçmiş dönemde yapmış olduğum milletvekilliği döneminde Muğla'nın Seydikemerden, Bodrum'un Akyarlar'ına kadar köy, il, ilçe bazında hepsini çok iyi bilmekteyim. Birçok sorunlarıda çok iyi biliyorum. Partimiz kuruldupu günden bugüne kadar ilimiz AK Parti hizmetleriyle büyükşehir anlamında tanışma fırsatı yakalayamadı. Bunun vermiş olduğu vicdane sorumluluk gereği bugün Muğla'mızda hizmet görmeyen hiçbir ilçemiz kalmayana kadar hizmet vereceğime söz veriyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aday adaylığı sürecimden sonra adaylığıma onay vermesi doğrultusunda ve Muğlalıların takdiri ile bu görevi vicdanen sorumluluğu altında tüm kalbimle sizlere hizmet etmek için çalışacağım. Biz hep beraber bu görevi yaparken birlik beraberlik içinde olacağız. Şahsım değil, davam, partim ve sizler varsınız. Şunu özellikle söylemek istiyorum. Adaylığım kesinleştiği süreçte, ilçe başkanlarım, il başkanım ve sizlerle beraber projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Ben değil biz desturuyla Cumhurbaşkanımızın verecek olduğu yetkiyle davama hizmet edip, Muğla'ya AK Parti bayrağını asmaya hazırım."

HASAN KÖKTEN KİMDİR?

01.01.1978 tarihinde Muğla ili, Milas ilçesi, Çomakdağ Kızılağaç köyünde dünyaya geldi. 1988 yılında Çomakdağ Kızılağaç mah. İlköğretim okulundan mezun oldu.1991 yılında Milas İmam Hatip Lisesi’nde ortaokul eğitimini tamamladı. Lise eğitimini 1994 yılında Muğla Turgutreis Lisesi’nde tamamladı. 1994-1999 yılları arasında lisans eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.Bu tarihten itibaren yaklaşık 2 yıl boyunca Muğla dışındaki illerde proje ve şantiye mühendisi olarak çalıştı. 2001 yılında yılında yedek subay olarak vatani görevini tamamladı. 2003 yılında Milas’ta kurduğu inşaat şirketinde mühendislik faaliyetlerine başladı. 07 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Ak Parti Muğla 2. Sıra Milletvekilliği yaptı. 2015 Kasım ayından itibaren Muğla Milas’a dönerek Milas bölgesinde mühendislik ve taahhüt işlerine devam etmektedir. Burcu Kökten ile evli olup Öykü,Semiha Ezgi,Mehmet Kaan, Duru isimlerinde 4 çocuk sahibidir.

AdminAdmin