SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 05-09-2023 15:27

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİSİNDE KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleştirildi.

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Seydikemer Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen Eylül Ayı Meclis Toplantısının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı oturumuna ait kararlar okundu. Daha sonra Meclis Gündemine geçildi. 3 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile alındı.

Meclis toplantısında; Şehit Gürcan Akan’ın Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı No:24 adresine verilen isminin kaldırılması kararı görüşülüp İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor oy birliği ile kabul edildi.

Seydikemer Belediyesi ve diğer resmî kurumlar arasında yapılacak resmi iş ve işlemlerde Seydikemer Belediyesini temsilen Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'ye yetki verilmesi görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi de görüşülüp oy birliği ile kabul edildi. Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.


 

AdminAdmin