SİYASET
Giriş Tarihi : 02-01-2024 18:22

SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİSİNDE KARARLAR “OY BİRLİĞİ” İLE ALINDI

SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİSİNDE KARARLAR “OY BİRLİĞİ” İLE ALINDI

BAŞKAN AKDENİZLİ BAŞKANLIĞINDA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. 2024 yılının ilk toplantısında görüşülen 12 madde, oy birliği ile kabul edildi.

Seydikemer'de 2024 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Seydikemer Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. Meclis toplantısında 12 gündem maddesi görüşüldü. 1 gündem maddesi oy birliği ile Hukuk ve Tarife Komisyonuna havale edilirken 11 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerine geçilmeden önce Seydikemer Belediyesi Meclis Üyelerinin ve tüm Seydikemer’in yeni yılını kutlayan Başkan Akdenizli; “Yeni yılın, hepimize önce sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. İnşallah, 2023 yılını aratmayan, çok daha iyi bir yıl olur” dedi.

DENETİM KOMİSYONU OLUŞTURULDU

Başkan Akdenizli’nin konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda yeni denetim komisyonu üyeleri de belirlendi. 5 kişiden oluşan Denetim Komisyonu üyelikleri için mecliste gizli oylama yapıldı. Oylama sonrası AK Parti’den Harun Hıra, Hakan Büyükaydın, Durmuş Çetinlaya; MHP’den Yusuf Bağırcı; İYİ Parti’den Halil Faik Bozkurt seçildi. Denetim Komisyonu’nun seçilmesinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine devam edildi. Birlik ve beraberlik havasının hakim olduğu meclis toplantısının ardından Başkan Akdenizli, alınan kararların Seydikemer’e hayırlı olmasını diledi.

 

AdminAdmin