MİLAS
Giriş Tarihi : 21-03-2024 22:15

Milas Fuarı'nı 99 bin 169 Kişi Ziyaret Etti.

 Milas Fuarı'nı 99 bin 169 Kişi Ziyaret Etti.

 

14 Mart Perşembe günü saat 11.00'de başlayan fuar, 17 Mart Pazar günü saat 19.00'a kadar ziyaretçilerini kabul etti. Geçen yıl 98 bin 727 kişi tarafından ziyaret edilen fuarı bu yıl ise 99 bin 169 kişi ziyaret etti.

Fuarın ilk iki günü hafta içine denk gelmesine rağmen yoğun ilgi gördü, hafta sonunda ise vatandaşlar fuara akın etti. Ayrıca en fazla kadın çiftçilerin fuara ilgi gösterdiği de gözlendi.

Expoline Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Hakbilir, fuar hakkında bilgi vererek, "14 Mart 2024 tarihinde Tariş Fuar Merkezi'nde açılışı yapılan Milas 15. Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'mız, 17 Mart 2024 saat 19.00'da başarıyla sona erdi. Türkiye'nin en fazla kadın çiftçisinin ziyaret ettiği Güney Ege'nin incisi fuarımıza bu yıl Milas ve Türkiye genelinden toplam 204 firma stant açtı, 400 civarında marka ziyaretçilere sergilendi. Bugüne kadar yapılan fuarlar arasında en başarılı ve verimli üç fuarından biri olan fuarımızı 99.169 kişi ziyaret etti." şeklinde konuştu.

Hakbilir, destek verenlere teşekkürlerini ileterek, "Fuarımızın bu yıl gerçekleşmesinde emeği geçen Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Tarım İl Müdürü Muhammed Sevinç, Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı Halit Şenli, Tariş Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Süleyman Gül ve diğer kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Ayrıca fuara katılan milletvekillerine, siyasi partilerin temsilcilerine, Türkiye'nin dört bir yanından fuarımızı ziyaret eden çiftçilere, değerli firmalara, fuarımızdaki firmaları ve faaliyetlerimizi duyuran yazılı ve görsel medya mensuplarına, tarım sektörü adına Expoline Fuarcılık ailesi olarak teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

AdminAdmin