SİYASET
Giriş Tarihi : 13-12-2023 18:15

Başlığı CHP'li Demir'den Pabuşçu'ya Ziyaret

Başlığı CHP'li Demir'den Pabuşçu'ya Ziyaret

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olan Muğla Eski Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Fethiye’de bir dizi ziyarette bulundu.
CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nurettin Demir, CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu’yu ziyaretinde, Eczacı İbrahim Öztürk’te bulundu. CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nurettin Demir yaklaşan yerel seçimlerden CHP’nin zaferle çıkacağını belirtti. CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu’da, “CHP aday adayları projeleri ile bu seçimde kazanacaktır” dedi. CHP’li Eczacı İbrahim Öztürk’te CHP’nin aday adayı çokluğu dikkat çekerek, “CHP Muğla ve Fethiye’de de yine önde çıkacak” şeklinde konuştu.
“Fethiye’de Açık Ara Seçimi Alacağıma İnanıyorum”
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, “Cumhuriyet  Halk Partisi’nden 8 aday adayı arkadaşımızla bu süreci götürüyoruz. İçimizden 1 kişi belirleyecekler sanırım ay sonuna kadar hangimizin aday olacağı açıklanır. Bu süreçte herkes kendi projelerini anlatmaya çalışıyor. Fethiye’ye yararlı olacak, hizmette kusur etmeyecek. Hangimiz iyiysek onun aday olması yönünde isteğim var.  Bu benim olmam şart değil. Ama benim donanımım ve Fethiye’deki toplum durumum belli. Sonuçta kendim aday olursam Fethiye’de açık ara seçimi alacağıma ve katkı da sağlayacağıma inanıyorum. İnşallah öyle olur. Gelen misafirlerimiz de sayın milletvekilimiz Nurettin Demir, belediye başkan adayımız Sayın İbrahim Ertürk ağabeyimize ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bizi ziyaret ettiler” dedi. 
“Muğla’da Başarıyı Sağlayacağız”          
CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Nurettin Demir ise, “Demokrasi açısından çok güzel bir süreci yaşıyoruz. Muğla’da 104 belediye başkan aday adayı var. Bu bizim Muğla’mız için oldukça heyecan ve umut verici. Büyük ihtimalle %50’nin üzerinde oy ile Muğla’da başarıyı sağlayacağız. Ben inanıyorum. Çünkü dayanışma ve birliktelikle güzel neticelere varacağız” şeklinde konuştu. 
“Hepsinin Yolu Açık Olsun”
Eczacı İbrahim Ertürk, “Öncelikle hem büyükşehir belediye başkan adaylarımıza hem ilçe belediye başkan adaylarımıza bu çıkmış oldukları yolculukta başarılar dilerim. Bu kadar adayın olması bir siyaset zenginliği olduğunu gösterir. Bizim partimizde ne kadar bir aday birikimi oldu. Yetişmiş hizmet kalitesine, aday olan kişilerin birikimi olduğunu gösteriyor. Bunun içinde biz mutluyuz. Partimizin de hem ilçelerde hem büyükşehir de bu başarıyı göstereceğine ve kazanacağına inanıyoruz. Hepsinin yolu açık olsun. Başarılar diliyoruz hep arkasındayız” diye konuştu

AdminAdmin