YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 01-03-2024 20:08

SAATCI: “BELEDİYE BÜNYESİNDE SAĞLIK HASTANESİ KURACAĞIZ”

SAATCI: “BELEDİYE BÜNYESİNDE SAĞLIK HASTANESİ KURACAĞIZ”

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden galibiyetle çıkıp göreve geldikleri zaman, belediye bünyesinde bir sağlık hastanesi kuracaklarını açıkladı.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, ilçedeki kamu ve özel sağlık kurumlarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdürdüğü doktorlarla ilk olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ne giden Saatcı, burada Başhekim Yavuz Okulu ile görüştü. Daha sonra sırasıyla Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Ağzı ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Letoon Hastanesini ziyaret eden Saatcı, hastane yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu.  
Devlet hastanesi ile ilgili çok güzel bilgiler aldığını belirten Behçet Saatcı, gurur verici gelişmeler yaşandığını anlatırken, “Bu müjdeleri vermek, bunları açıklamak bana düşmez. İktidar partisi Milletvekilleri gerekli açıklamayı yapacaklardır.” İfadelerini kullandı.
Fethiye’deki özel hastanelerin de ilçede sağlık sektörüne büyük hizmetler verdiğini açıklayan Belediye Başkan Adayı Saatcı, göreve gelmeleri halinde belediye eliyle sağlık hizmeti verilebilmesi için çalışacaklarını açıkladı. Saatcı, 
“Biz de kendi bünyemizde ne yapabiliriz onu konuşuyoruz. Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımız arasında alanında isim yapmış doktor arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla da sağlık sektörünün bi yerinden, köşesinden nasıl tutabiliriz onu konuşuyoruz. Göreve geldiğimiz zaman belediyenin işletmiş olduğu bir sağlık ünitesi, bir küçük sağlık hastanesi yapabilir miyiz diye çalışmamız var. Fethiye’de olmayan bir bölümü düşünerek böyle bir çalışma içerisindeyiz. Bu anlamda insanımızın sağlığa kavuşması için büyük çaba sarf eden bütün sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı daha sonra İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Ayfer İlhan Öçer’in çalışmalarını sürdüreceği Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Açılış sonrası Karaçulha Mezarlığına geçen Saatcı, önceki gün motor kazasında hayatını kaybeden Berk Can Boyacı’nın cenaze törenine katıldı. Boyacı’nın cenaze namazını kılan Saatcı, acılı aileye başsağlığında bulundu.


 

AdminAdmin