ORTACA
Giriş Tarihi : 06-10-2023 15:07

ÇOCUKCA SEVİNMEK, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLABİLMEK…

ÇOCUKCA SEVİNMEK, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLABİLMEK…

 

Ortaca Belediye Başkanlığı ve Askıda Bisiklet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl organize edilen; ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet sevgisini aşılamak, Çocukların mutluluklarına tanık olmak ve onların kötü alışkanlıklardan uzak bir hayat içerisinde kendilerini geliştirmeleri adına, güvenli sürüş yapmaları, doğada sağlıklı spor yapmalarını sağlamak amacı ile 4. Askıda Bisiklet Şenliği Ortaca Belediyesi tören alanında gerçekleşti.

 

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in katıldığı programda Başkan Uzundemir ; “ Sevgili çocuklar ve değerli katılımcılar, Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz Askıda Bisiklet Şenliği’ne hepiniz hoş geldiniz. Askıda Bisiklet Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile beraber 4 yıldan beri Valiliğimizin ve Kaymakamlığımızın destekleriyle beraber dağıttığımız bisiklet sayısı 1096 adettir. Bugün de dağıtacağımız 61 bisiklet ile beraber toplamda 1157 bisiklet dağıtmış olacağız.

 

4 yıldır devam ettirdiğimiz bu festival kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili gençler ve kıymetli çocuklar; öncelikle ebeveynlerinizin sözünden çıkmadan, öğretmenlerinizin verdiği ödevleri yapmanız ve akıllı cihaz kullanımlarını azaltmanız en büyük temennim. Sizlerden ricam bisikletleriniz ile trafik kurallarına uyarak güvenli şekilde sürüş sağlamanız. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun, şenliğimize katılan  herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Programa Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Belediye Meclis Üyesi Zeki Doğaç, Belediye Başkan Yardımcıları Ferruh Atabey, Fedai Kılıç ve Ersan Karakuyu, MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Akyıldız, Veliler ve öğrenciler katılım sağladı.

 

AdminAdmin